- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13459 üzenetére
azért ilyet kijelenteni erős! attól eltekintve, hogy a linux ingyen van és a micro$oft PÉNZT kér azért, hogy legyen egy oprendszer a gépeden, ami semmit sem tud, csak VEHETSZ rá új programokat, nem összevethető a kettő.
pl megbizhatóság terén, pl biztonság terén. mutass egy akármilyen alkalmazást ami n kilences rendelkezésreállást kell hogy produkáljon és windows megy rajta.
a vista meg egyenesen nevetséges. arról ne is beszéljünk, hogy a windows sokáig non-preemtive kernelt használt(95,98,me). de sorolhatnám reggelig ezeket. még annyit hogy a windowsnál a 2003nál jött be hogy választhatsz hogy milyen komponenseket telepitesz, addig a linuxban ez a kezdetektől fogva igy volt. XP pl mindent felhány a gépedre amit találsz, attól függetlenül, hogy az életben nem lesz pl tartományba léptetve a gép, stb.ps: nézd meg milyen oprendszer fut a hálózati célhardvereken(pl tüzfal). hát nem windows kernel az biztos.
peace.
ezt "nem tudom mikor lesz belőle profi OS"re reagáltam. szerintem maradjunk a konstruktiv vitánál az eredeti témában, azaz sikerült valakinek AGPs 2600XTt 3Dre birni linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest