Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi85
csendes tag
Nemrég vettem egy Asus 2600XT DDR3-at. Már kezdtem csodálkozni, hogy telejesen simán megy minden, gond nélkül beüzemel a kártya, stabil is meg minden. Pár napja azért kiderült, hogy azért nem lehet minden teljesen rendben. Az történik, hogy ha elindul a Windows és még nem áll fel teljesen(antivirus, videokaris progik töltődnek be), bármit próbálok csinálni, a gép újraindul. De ha megvárom azt a pár másodpercet, hogy szépen betöltődjenek, utána semmi gond nincs. Pedig néha napokig nem kapcsolom ki a gépet és közben semmi probléma.
Szóval kissé aggasztó, de inkább tűröm, minthogy visszapostázzam és utána heteket várjak, hogy küldjenek egy másikat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest