Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5
üzenetére
Zöld wmv nem a kari hibája, szoftveres gond, láttam már olyat. Ami tuti a HD-k lejátszásához:
Tiszta windows install a gépre, majd aktuális ffdshow, aztán matroska splitter (egzotikusabb HD anyagok dekódolásához) majd a hang kezeléséhez AC3filter. Ezek után pl. mediaplayerclassic tökéletessen fogja játszani az összes HD-t, tudom, mert rengeteg HD videót néztem már ezzel az összeállítással, mindent lejátszik. (off korsz feliratokat is kezel ffdshow)
Abban az esetben, ha procival nem bírja a gép, ki lehet kapcsolni az ffdshowban egy "inloop deblocking" funkciót, elvileg egy kockásodás szűrő, de kiszedése nem okoz látható képromlást, ellenben kevesebb erőforrás kell a lejátszáshoz.
Szóval mielőtt karit cserélnéd, nézd meg újra a dolgokat szerintem...
szerk: ANUS az ASUS gúnyneve lett, úgy a socket-A korszak után már mintha az Asrock is jobb lapokat csinálna náluk...

Jah és vidkarid véletlen nem asus kari? azok gyári drivere tud egy splendid opciót, valami képjavító lenne, de az okoz video lejátszási gondokat, mint a zöld kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest