- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
modern5 #11278 üzenetére
Zöld wmv nem a kari hibája, szoftveres gond, láttam már olyat. Ami tuti a HD-k lejátszásához:
Tiszta windows install a gépre, majd aktuális ffdshow, aztán matroska splitter (egzotikusabb HD anyagok dekódolásához) majd a hang kezeléséhez AC3filter. Ezek után pl. mediaplayerclassic tökéletessen fogja játszani az összes HD-t, tudom, mert rengeteg HD videót néztem már ezzel az összeállítással, mindent lejátszik. (off korsz feliratokat is kezel ffdshow)
Abban az esetben, ha procival nem bírja a gép, ki lehet kapcsolni az ffdshowban egy "inloop deblocking" funkciót, elvileg egy kockásodás szűrő, de kiszedése nem okoz látható képromlást, ellenben kevesebb erőforrás kell a lejátszáshoz.
Szóval mielőtt karit cserélnéd, nézd meg újra a dolgokat szerintem...
szerk: ANUS az ASUS gúnyneve lett, úgy a socket-A korszak után már mintha az Asrock is jobb lapokat csinálna náluk...
Jah és vidkarid véletlen nem asus kari? azok gyári drivere tud egy splendid opciót, valami képjavító lenne, de az okoz video lejátszási gondokat, mint a zöld kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest