Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cnckane
tag
Hello nemrég vettem egy Sapphire 2600XT AGPs 512MB ddr3-as kártyát.
Semmi gond nem volt a beüzemeléssel, legújabb 8.5-ös Catalyst van felrakva AGP fixszel.Eddig az a gondom, hogy: Bsplayer+Cyberlink codecet használok és sikerült is beállitani, hogy a processzor egy 720p-s mkv fájlnál csak 10%-ot hasznánljon, viszont kb 10 mp után a lejátszott képből néhány képkockát eldob és szaggatva megy tovább.
A renderereket cseréltem (VMR9,7 renderless, overlay EVR-ezzel nemm egy abszolút)
Valamint nem tudom, hogyan állitsam be a divx/xvid filmek DXVA-s dekódolását, hogy ezt is a VGA csinálja.
PowerDVD-vel is ki volt próbálva, de ott is ugyan ez van.
Valamint még azt vettem észre, hogy a Catalyst SmartGart-nál az AGP fast writes ki van kapcsolva, bekapcsolni nem tudom, restart után ugyan úgy kikapcsolva marad. A gép biosában megnéztem be van kapcsolva, de most inkább ott is kikapcsoltam ez nomális ennél a VGA-nál (mármint PCIe-ről athozzottnál)?
És még szeretnék kérdezni még egy dolgot.
A CnC3: Tiberium Wars játékot többen is irták egy másik forumon, hogy 7600GT simán viszi ultrán AA-val.
Nekem ilyenkor 15-25 FPS között van és érezhetően lassú
Ez Normális?GÉP:
AMD64 2800+@3200+
2GB DDR400 RAM
Fortron 400W tápElőre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple Watch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest