- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cnckane
tag
Hello nemrég vettem egy Sapphire 2600XT AGPs 512MB ddr3-as kártyát.
Semmi gond nem volt a beüzemeléssel, legújabb 8.5-ös Catalyst van felrakva AGP fixszel.Eddig az a gondom, hogy: Bsplayer+Cyberlink codecet használok és sikerült is beállitani, hogy a processzor egy 720p-s mkv fájlnál csak 10%-ot hasznánljon, viszont kb 10 mp után a lejátszott képből néhány képkockát eldob és szaggatva megy tovább.
A renderereket cseréltem (VMR9,7 renderless, overlay EVR-ezzel nemm egy abszolút)
Valamint nem tudom, hogyan állitsam be a divx/xvid filmek DXVA-s dekódolását, hogy ezt is a VGA csinálja.
PowerDVD-vel is ki volt próbálva, de ott is ugyan ez van.
Valamint még azt vettem észre, hogy a Catalyst SmartGart-nál az AGP fast writes ki van kapcsolva, bekapcsolni nem tudom, restart után ugyan úgy kikapcsolva marad. A gép biosában megnéztem be van kapcsolva, de most inkább ott is kikapcsoltam ez nomális ennél a VGA-nál (mármint PCIe-ről athozzottnál)?
És még szeretnék kérdezni még egy dolgot.
A CnC3: Tiberium Wars játékot többen is irták egy másik forumon, hogy 7600GT simán viszi ultrán AA-val.
Nekem ilyenkor 15-25 FPS között van és érezhetően lassú
Ez Normális?GÉP:
AMD64 2800+@3200+
2GB DDR400 RAM
Fortron 400W tápElőre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest