Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
cnckane
üzenetére
Semennyivel nem lesz gyorsabb a rendszer.
#10798 bolcsodal: Szerintem inkább az a kérdés, hogy a program fel van-e megfelelően készítve a kevesebb VRAM-ra, hogy időben betöltse a szükséges textúrákat. Optimalizálatlan erőforrás-pazarló selejttel meg bármilyen hardware-t haza lehet vágni.
-
Med1on
aktív tag
-
-
válasz
cnckane
üzenetére
Akkor sajnos nem tudom, mi lehet, nem találkoztam még a problémával személyesen...

A játékra: valószínűleg normális, de gondolom a 7600GT ( nem PCI-E? ) sem produkálhat túl sok FPS-t max-on.
A Fastwrite-nak elvileg be kellene lennie kapcsolva, főleg, ha a BIOS-ban be van, de az AGP-s karit nem ismerem, hogy a driver mit csinál vele.
-
-
albertz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem ez volt a baja hogy halt meg a gép, szaggatot a counter-strike mer csak az indult el, új xp-t lőttem neki tnap este és semmi baja