- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Májsztró
addikt
válasz
tzsolesz #10355 üzenetére
engem valahogy nem érdekel hogy milyen meleg , ha gondja van akkor úgyis vagy kigyullad , vagy elolvad ( az első hamarább fog jelentkezni )
Aztán ha tönkremegy akkor veszek egy új gépet , megvárom míg vihar lesz , és bemondom hogy a régit szétvágta egy gömbvillám .... osztá ennyi
Egyébként nem vágom énsem hogy miért nem képes visszafújni a cutzot a venti , sztem az autómata ventrillátor vezérlés miatt lehet , mert ha nincsen terhelés a GPU-n akkor nem pörög annyira ez a fos , vagy valami ilyen lehet
Ja , a lapom még szintén nem szólt hogy melege van , egyébként heatpipe-os a bridge-k hűtése , szal attól nem fosok
MOD: 4x is avatar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest