- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Nekem akkor fagyott szet a kari amikor az orajeleket allitottam ATT-vel.
Tobbszor sosem. A ventit meg nemtudom minek allitgatod, mikor a hangja teljesen ugyanolyan osszes fordulaton, max rohadtul felmelegszik. Valamint annak sem látom értelmét, hogy ne vegye vissza a frekit. De mint te is leírtad, azóta ilyen mióta mindent össze vissza állítgatsz.Eagl3 ez a rakjuk ujra a windowst hetente dolgot csak a baromi lusta emberek szoktak csinálni, akiknek nincs kedve megkeresni a hibát, és inkább darálnak mindent. Vagy akik teljesen random telepitenek minden szart a gepukre, elfelejtik eltávolítani normálisan és hasonló módonkezelik az egész gépüket. Mert az egyszerűbb. Nekem is tobb mint 1 éves a windowsom és volt benne ati és nvidia is.
-
katt777
félisten
Nekem erős a gyanúm, hogy nem igazán tudod, mit és hogyan kell beállítani ATT-ban, különös tekintettel a VGA-módok használatára. De így, csöpögtetett infókkal tényleg nehéz segíteni. Le kéne írnod, mi volt a 2D profilban, mi volt a 3D-ben, hogyan állítottad be az auto üzemmódváltást (a kilépéskori beállításokról nem is szólva). Ha mindez semmit nem mond, akkor megvan a hiba oka. Eleve CCC-t nem kellett volna keverni ATT-szal.
-
_Toka_
senior tag
Most adva van egy géped többé-kevésbé állítgatott CCC-vel, ATT-vel, profilokkal, ezek esetleges maradékaival, ahol a VGA állítgatások óta hibásan működik.
Meg kellene nézni egy ilyen értelemben tiszta rendszeren, ott is produkálja-e ezeket. Két módon teheted meg:
- másik gépben, ahol nincs ATT ilyen-olyan beállításokkal.
- saját gépen frissen telepített op.rsz.-rel
, pont ahogy twine is írta... -
twine
veterán
Próbálkozni lehet 8.9-el hátha.....csak nekem ez a vesszőparipám mint észrevehetted:
"dehát azóta már gép reinstall is volt"!
Az utolsó post-odban ezt nem emlited,,tehát software-es hiba is lehetne az uccsó post alapján! Nem kötekedés....csak igy nehéz segiteni...ha nem irod egyértelmüen le mit és hogyan csináltál.... -
twine
veterán
Te már másodszorra irod ugyanazt, amit elsőre elírásnak gondoltam:
"hogy ne vegye lejebb az órajeleket ha nincs akkkora terhelés"
ezt most hogyan értsem? Tényleg így csináltad? +még a ventivezérlést is levetted manual 25%-ra folyamatosan? Én kevésbé értek a vezérelgetésekhez, hűtést jobb szeretem hardware-esen intézni, de ez igy elég zavartnak hangzik,,,mint aki abszolut nincs tisztában vele mit, és miért csinált! örülnék ha mindez, már másodszor is elirás lenne, mert ha nem, akkor szerintem hamar keress egy havert akinek van egy hasonló konfigurációja(Pcie), és rakd be nálla a kártyádat, egy próba erejéig...
mert mint mondtam, ha volt "format c:" és volt friss win telepités, akkor ott software nem fog neked bekavarni! Tudod a sorrend: Format-win-chipsetdriver-vgadriver-egyéb driver- -
twine
veterán
"manuálisan lejebb vettem a ventit 25%-ra"
"általában akkor zavarodik meg a kép, amikor piszkálom az órajellel kapcsolatos dolgokat"
"1 napja átírtam az xml fájlt hogy ne vegye lejebb az órajeleket "
...értem én hogy ezt mind nem egyszerre,de ha azóta felraktál egy zsir uj oprendszert egy zsir uj gyári driverrel,,,,és még mindig ilyen hibákat produkál,,nem lehet hogy "egyszerüen" megsütötted a memóriát? ne legyen igazam de ezek után elég necces szerintem! -
_Toka_
senior tag
Ha teheted, próbáld ki másik gépben a kártyát. Ezesetben kiderülhet, hogy esetleg a gépeden sikerült valamit elkutyulni ATT-ben, vagy CCC-ben, amit most, miután feláll az op.rsz. betölt és ettől hibásan működik.
Esetleg előbb vedd ki a kártyát, húzd le a tápról, majd rakj mindent vissza, próbáld ki, hátha a tápellátása bizonytalan csak. Bár, ezt kevésbé tudnám elképzelni, de veszteni nem vesztesz vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest