Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
E-Maxx
üzenetére
Nehogy már a 20-28FPS játszható legyen!
Ha 28 FPS a maxod, egy idegen csatánál simán lemegy az 13-ra is. Persze az is lehet, hogy a 4850 sokkal jobb, vagy a 4.05GHz-en járatott E8400-am sem hajtja ki a 4870-et...
Élsimítás nélkül max grafika...
Ez olyan, mint hogy jó nő, de nincs melle...
Az maximum grafika, ha minden rajta van, ami csak elérhető. Ha nincs rajta, akkor NEM max. grafika.Wukiwo: Mindenkinek, aki megérdemli!
Szerintem is sokaknak az kell. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
E-Maxx
üzenetére
Nem tudom tudsz e róla, de az NFS UC annyira jól lett összehozva, hogy alapból csak 1 CPU magot használ...ha ez neked új, akkor a topikjában keress rá a linkre ahol leszedheted a progit ami megoldja hogy 2 vagy több magon fusson...bár nekem utána se volt egy csoda...bár ehhez az is hozzájárult, hogy maga játék egy fostaliga...akkor inkább Most Wanted
mod.: Katt írja is mi a neve

-
dilipok
veterán
válasz
E-Maxx
üzenetére
az NFS UC nekem is nagyon akadozik, én leginkább optimalizálatlanságra gyanakszom. Mellesleg nekem nem is nagyon tetszik grafikailag (lehet azért mert akad
) de ha visszaveszem 1440-re akkor is kb ua. A grid meg dirt pedig mennek fullon 1680-ban, tehát azért jó kis kártya ez... -
bozont
veterán
válasz
E-Maxx
üzenetére
Ismerős a helyzet, most vettem nemrég elég jó árban egy Sapphire 4870et (ezúton is köszönet SzlobiGnek
), ez már valami újabb zöld nyákos és úgy tűnik kicsit optimalizáltabb a hűtése mint az eddigieknek. Windowsban mondjuk nem vészes, nálam is 25% körül pörög de semmi hangját nem hallom. Viszont mikor játékra kerül sor, ott általában 35-40% a venti sebesség és az már borzasztó hangos.
Nekem legalább is. Én is azért próbáltam be a kártyát mert sokan mondták, hogy 35% körül még elfogadható és nem forró. Nagy valószínűséggel az lesz, hogy lecserélem egy iceq-s 4850re, mégha lassabb is, ilyen téren kompromisszumképesebb vagyok. Kár hogy a 70esből nincs iceq. 
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Foxpost
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha 28 FPS a maxod, egy idegen csatánál simán lemegy az 13-ra is. Persze az is lehet, hogy a 4850 sokkal jobb, vagy a 4.05GHz-en járatott E8400-am sem hajtja ki a 4870-et...
Élsimítás nélkül max grafika...
Ez olyan, mint hogy jó nő, de nincs melle...
Az maximum grafika, ha minden rajta van, ami csak elérhető. Ha nincs rajta, akkor NEM max. grafika.
Szerintem is sokaknak az kell.

) de ha visszaveszem 1440-re akkor is kb ua. A grid meg dirt pedig mennek fullon 1680-ban, tehát azért jó kis kártya ez...
), ez már valami újabb zöld nyákos és úgy tűnik kicsit optimalizáltabb a hűtése mint az eddigieknek. Windowsban mondjuk nem vészes, nálam is 25% körül pörög de semmi hangját nem hallom. Viszont mikor játékra kerül sor, ott általában 35-40% a venti sebesség és az már borzasztó hangos.