- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
én meg leírom hogy 1gigabyte kétszer annyi mint 0,5 gigabyte
ennek egyre nagyobb jelentősége lesz, GTA4-nél is számít pedig az jó játék, biztos lesz néhány cím a jövőben ahol még nagyon meg fogja bánni h nem rám hallgatott
az sokkal kevésbé számít hogy OC, mégis 20mhz? lol kit érdekel?
minőségi? ugyanmár a referencia is belefér a standard-be nem kell elhinni ezeket a dumákat ugyanaz a GPU és ram van rajta, a ref hűtő is jó -
dangerzone
addikt
Igen, arra törekszenek, hogy elinduljon, amiket gyártanak.
Volt itt már probléma asusszal, sapphire-val, gainward-dal. Volt olyan hogy gigabyte 4850-es nem indult gigabyte lapban. Volt itt minden. Szóval én videókártya gyártók közül az inno-ra mondom, hogy fos, a többi meg akármikor bedögölhet. -
eisento
addikt
jó hát agusztusig nem fogok várni még az is necces hogy az ice-q verziot megvárom
hehe hammonn :
Előrendelést veszek fel ezekre a kártyákra jövő hét pénteki átadással!!!
VGA Club3D 512MB RA HD4870 -T2D-X 57.119.-
VGA MSI 512MB RA HD4870 OC -T2DX Rt 53.494.-
VGA SAP 512MB RA HD4870 -T2D-X LR 56.511.-
VGA ASUS 512MB RA HD4870/HTDI -T2D-X 59.000.-Nem számolok be semmit.
Keressétek Zolaa-tCSak a weboldalamon leadott rendeléseket tudom elfogadni!!!
-
leviske
veterán
Erről érdemes Gianni-t megkérdezni. Nem lehetetlen, hogy olcsóbban betudta szerezni, -átlagban nála minden jó pár ezressel olcsóbb,- de az sem lehetetlen, hogy light verzió.
(#8932) americanidiot: majd meglátjuk... eddig én spec. HD4870GS-ről képet nem is láttam.
Kíváncsi leszek mennyibe fog fájni egy GS változat.
(#8934) Hammon Serra: hínnye' te ott mindenütt? Javaslom az oldaladon cserélni Bád Szpenszer képét Csak Noriszra...
-
cizoe
őstag
hsz száma, reg óta eltelt idő.
On: AMD: javuló esélyek a videokártya piacon? (ipon)
"szakértők szerint a vállalat piaci részesedése a videokártya piacon az idei év harmadik negyedévére már akár 40% körülire is emelkedhet a Radeon HD 4000-es sorozat tagjainak köszönhetően."
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged