Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Daffni2

addikt

válasz vzsryl #49167 üzenetére

felraktam ATT-t úgy, hogy ment CCC

Na ezek viszont nem szeretik egymást.

A GPU-Z-t állítsd be úgy,hogy pipáld ki a Log to file pontot, "kicsinyitd le"és indits egy játékot.
    Utánna nézd meg a log fájlt.
    Aztán, mentsd le a GPU-Z-vel a BIOS-t, nyisd meg RBE-vel és az órajelek ablakról dobj ide egy képet.

• _Toka_

senior tag

válasz vzsryl #49167 üzenetére

Én nagyon komolyan mondom Neked, hogy a 48x0-al történt találkozásom óta bennem olyan vad dolgok merültek fel, hogy ezek sajnos gyárilag a határ közelében kerülnek kiadásra. Ezáltal én nem is tuningoltam - mindemellett a tuningolóktól se jött olyan info, hogy ami nálam akadna, az náluk suhan... -, de nem is éreztem rá kényszert. Ellenben nálam július közepe óta megy a VGA úgy, ahogy megvettem. Közben sokakkal beszélgettem itt - legyen ő akár katt777 is, aki sokakat komoly beállításokhoz segített -, nekem nem kellett gariztatnom, többeknek a partnerek közül igen. Nem mondom, hogy a matatás volt a hibás, de nem is tagadnám...

Én anno egy dolgot tapasztaltam. Az adott módon húzott vasam XP alatt nem volt hajlandó még felállni sem, miközben Vista alatt simán ment. Aztán alapból kezdve a CPU-tuningot sikerült megtalálnom azt a beállítást, ahogy az XP is, a Vista is megy rendesen. Rossz belegondolni - igazából nem rossz, de eközben is játszottam a vasammal folyamatosan, ahelyett, hogy hibakereséssel teltek volna napjaim... -, hogy mi lett volna, ha még a VGA-t is húztam volna... :K

Aktív témák