- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nekem az tetszik,amikor a crysisra rejszolnak mindig odaát...de nem azért,mert játszik vele,áááá,arra nem szabad ilyen karit venni...
WesTM:újabban már ki sem dobnak betát sem?iszonyat nagy a csend,lehet esetleg valamit tudni?tulképp a 8.12 már ezeréves ugye...és valahogy nem hallottam semmiféle szokásos igéretet,hogy valami jobb lesz.mondjuk ne a gta4-re gyúrjanak rá,hanem úgy általában,igyis lekötötte az utóbbi időt a fixek kiadása,aztán ezt egyben megkaptuk a 8.12-vel,és....kábé ennyi.a nem fixelendő gémek szerintem egy centit nem javultak legalább 3 hónapja.mondjuk majd megcáfol,aki nem igy gondolja,én igy veszem észre,átlagos játékosként...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged