Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
-SeveN-
üzenetére
Hát szerintem azért nem full réz, mert nyilván így volt olcsóbb, ne feledd, ez a cucc alapvetően nem egy drága mulatság, mert ugye válság elött volt nálunk 35e, és most se lenne ennél drágább (sőt az AMD nemrég csökkentette is az árait, szal ennél még olcsóbb is lehetne) , csak épp nálunk ugye ez nem pálya, hogy annyiért adjuk a portékát, amennyit ér
A kidolgozottság is arra utal hogy ott spóroltak, ahol és amin tudtak...amúgy aki nem tuningol, vagy ilyesmi, az nem fogja sasolni a hűtő alját, vagy vizsgálni a paszta anyagát, hanem beteszi és játszik, aki meg ezeken pörög, az elöbb utóbb úgyis vesz rá egy komolyabb hűtést.öhm, a feszültséget nem piszkáltam, meg semmi ilyesmit, csak az órajeleket néztem meg, ugyanis a procim sztem így is épphogy elég neki, akkor meg minek háborgassam

úgy gondolom, hogy ezek a fokok emelt órajelen egy (ati) vidkaritól nem brutálsokak, főleg hogy sokan itt 90 meg 100 fölötti eredményekkel dobálóztak

joshua7: Akkor az hogy lehet, hogy mindenki másnak csak 1 magon megy? rejtély...
Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest