Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• --Disztroj--

senior tag

válasz -SeveN- #36285 üzenetére

Hát szerintem azért nem full réz, mert nyilván így volt olcsóbb, ne feledd, ez a cucc alapvetően nem egy drága mulatság, mert ugye válság elött volt nálunk 35e, és most se lenne ennél drágább (sőt az AMD nemrég csökkentette is az árait, szal ennél még olcsóbb is lehetne) , csak épp nálunk ugye ez nem pálya, hogy annyiért adjuk a portékát, amennyit ér :U
    A kidolgozottság is arra utal hogy ott spóroltak, ahol és amin tudtak...amúgy aki nem tuningol, vagy ilyesmi, az nem fogja sasolni a hűtő alját, vagy vizsgálni a paszta anyagát, hanem beteszi és játszik, aki meg ezeken pörög, az elöbb utóbb úgyis vesz rá egy komolyabb hűtést.

öhm, a feszültséget nem piszkáltam, meg semmi ilyesmit, csak az órajeleket néztem meg, ugyanis a procim sztem így is épphogy elég neki, akkor meg minek háborgassam :)

úgy gondolom, hogy ezek a fokok emelt órajelen egy (ati) vidkaritól nem brutálsokak, főleg hogy sokan itt 90 meg 100 fölötti eredményekkel dobálóztak :Y

joshua7: Akkor az hogy lehet, hogy mindenki másnak csak 1 magon megy? rejtély...

Aktív témák