Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• totyax

aktív tag

válasz csigi #35781 üzenetére

Szerintem 1-2 hétig ne tuningold és ne is piszkáld, mert ha el akarna szállni nehezebb lesz a gariztatás ha már megpiszkáltad. De jó lenne azt tudni alapon működik-e rendesen. Tuninggal nagyon nagy telj növekedést úgysem fogsz elérni, főleg atinál, ha erősebb kártyát akartál miért nem vettél olyat? 4870/X2...
    Amilyen vehemenciával akarsz nekiesni biztos vagyok benne hogy rövidesen le lesz cserélve a gyári hűtő :)

Látom Toka válaszolt, esetleg még erre:

a nyákra fel van szitázva a helye, furatok is megvannak, szóval valahogy olyan érzésem van, kellene rá...

Bármilyen panelt (tv/rádió/cd játszó...) megnézel bizony sokszor csak feleannyi alkatrész van rajta mint amennyi rajta lehetne. Ez amiatt is van hogy egy adott panelt többféle termékben is felhasználnak, ez költségcsökkentés. Garancia pedig van. Egyébként ha nem lenne rajta furat jobban éreznéd magad? Egy több rétegű nyákot utólag átfúrni nem piskóta, lehet átlyukasztasz 4-5 vezetőt is egy fúrással... :)

• _Toka_

senior tag

válasz csigi #35781 üzenetére

:R

- Nincs.
    - Nekem ált. az a hozzáálláásom, hogy a gyártó felelőssége tudni, kell-e rá valami, vagy nem. Ha ő nem rakott rá, elvárom, hogy így menjen rendesen. Ha nem megy, már meggondolom, hogy keresek rá én megoldást, vagy próbálok egy gar.-t.
    - Volt itt olyan, akinél számított.
    - mint a második...

Aktív témák