- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
totyax #35786 üzenetére
Nem vagyok én hübelebalázs.
Első körben csak leszedem a hűtőt, átpasztázom, talán süni, talán VRM hűtés. De mindent csak úgy, hogy az esetleges gariztatással ne legyen gond.
Azután ATT-vel (Ti mondtátok) próbálok majd huncutkodni, tuning, hőmérsékletek, ventifordulat, feszültséget látom már itt nem növelek van neki elég (legalábbis amit eldisszipál).
1-2 hétig elvagyok itt.
Azután játékok, az az igazi teszt. Hónapokig, mert általában itt még vissza kell venni.
Néhány hónap múlva pedig jöhet a bioszírás.
Ez a terv....VRM hűtő: Értem én, hogy minden nyákot egyformára készítenek, meg hogy ha nem tett rá a gyártó és úgy ad garit, akkor az úgy jó is lesz... Igazatok van. Node valahogy mégis, ott a helye na, vonz egy hűtőt.
Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest