Hirdetés
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
schwartz #16899 üzenetére
Az édes naivitás kora...
Minden általunk használt eszközt hozzáértő szakemberek terveznek, pl autó, érdekes módon mégis olyan tudatos anyagfelhasználásra és szerkezeti kiépítésre törekednek, hogy viszonylag jól behatárolható élettartama legyen és ne használd 20 évig a BMW-det. Ez a kártya tökéletesen működik ilyen hőmérsékleten is, csak kérdés meddig... erre próbáltam célozni.
-
TTomax
félisten
válasz
schwartz #16899 üzenetére
Innen szoktam vásárolni...Scan
De itt is megcsodálhatod...[link]
Vagy esetleg az asus honlapján....kapni már lehet....(#16906) poli27
Tegnap este ota erülködök,hogy a tápod sipol...látom már hiszel nekem(#16908) JanR
Nehogy formatálj-e miatt... eszedbe ne jussonAce codec le,ha nagyon kell esetleg K-Lite fel..azzal még eddig nem volt gond.És persze catalyst ujratelepit... de nehogy ujra rakd a c-t....
-
Bluegene
addikt
Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest