- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
válasz
Hunter2 #14905 üzenetére
Minek olvasol vissza ennyi hsz-t. Nem csoda hogy belefáradt a szemed és beszoptad.
Pedig ezen a barna háttéren nem is jött ki olyan jól mint világos alapon.A 8.7-essel nehezen várják meg az X2-t, mert 7. hónapban kell kiadniuk, az x2 meg csak 8. hónapban jön. Bár nemtudom volt-e már arra precedens hogy kimaradt egy hónap, vagy dátum szerint átcsúszott a következő hónap első hetébe? Szerintem pár napon belül itt lesz már az.
(#14909) - NEm tudom megnézni mert az RBE-ben nincsenek időzítés értékek mint az nibitor-ban. Hivatalos tesztek leírásaiban se bökték el sehol. Mindjárt ránézek egy képre amit csináltam mikor újrapasztáztam a kártyát:
Én a feliratokból arra következtetek, hogy 2008 16. hetében készült, A1 revíziós lapka ami 4Gzh-re van hitelesítve. De passz hogy ott van-e a számok közt a CAS latency, vagy a feszültség.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest