- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-02-13 16:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
nagyobb nincs?

Nagyon durva, és gratullálok!
Engem valahogy a hold sosem vonzott, sőt, mindig csak zavart, mert minek világít már ott, nem látni a csillagokat.
De ez a kép, eredeti méretbe nézve, és a csúszkákat mozgatva, egy egy területet el tudtam nézni percekig. Nagyon érdekes. 
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Loránd, ez a Vaonis Vespa nem is olyan rossz. Én egy ilyen kütyütől rosszabbat vártam. Mondjuk van nem kevés expó abban a képben, de számomra akkor is pozitív meglepetés

Köszi a tesztet
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Én csak lelkes műkedvelőként vagyok jelent, mintsem szakértőként, egy Sky-Watcher Star Adventurerel volt néhány próbálkozásom, (idő hiányában elmaradt) de a Te képeid zseniálisak, nagyon tetszenek

Van értelme kezdőként is jó felszerelést venni, ez egyértelműen látszik

Ilyen éjjelen, mint ami most volt, nincs párásodás? Vagy használsz valamit ellene?
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Menő lett

Nekem hasonlóm van, csak fordítva
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Európában is lesz azért "pár" még amit megvárhatunk

https://hu.wikipedia.org/wiki/21._sz%C3%A1zadi_napfogyatkoz%C3%A1sok_list%C3%A1ja -
Pulsar
veterán
Köszi a képet és a beszámolót.
Tisztán emlékszem 1999-re, amikor még Siófokon laktunk, és annyi ember volt, amennyi szerintem előtte, és azóta se. És maga a napfogyatkozás, ahogy egy pillanat alatt tényleg sötét lett, hűvös szél fújt, madarak repkedtek össze vissza. Tényleg földöntúli élmény volt
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Köszönöm. Úgy 30-35 méterre vagyok a lámpától, és a lámpa és én köztem ott a ház is

Szabad szemmel ugyan úgy látom a tejutat mint eddig, legalábbis nekem nem tűnik se jobbnak se rosszabbnak.
Egyébként érdekes, hogy felülről nézve a várost kb 200 méter magasan hosszú záridős képet lőve, kevésbé világítanak az utcák mint előtte, miközben olyan utcákon közlekedve autóval vagy gyalog, sokkal jobban látok. -
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Sziasztok,
most cserélik nálunk az összes közvilágítást ledesre. Ez asztrofotózás szempontból jobb vagy rosszabb lesz? -
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Nem tudom mit láttam, de sok volt, es nem csak szabályos alakban, irányban követtek egymást.
radi8tor: nekem is ez jutott eszembe, hogy ha most fotóznék és arra lenne egy témám, elég ideges lennék.
Illetve az is felmerült bennem, mivel csak egy savban láttam csak őket, hogy a naplemente utáni fény világította meg őket és verte vissza a fényüket "szerencsés" szögben? -
Pulsar
veterán
Sziasztok,
Nem tudom hogy a légszennyezés csökkenésének, vagy csak a szerencsének köszönhetoen, de tegnap este fél10 felé, annyi műholdat láttam, es olyan fényesen, mint előtte szerintem még sosem. Nagyon vicces volt látni, ahogy jönnek szépen sorba, sorba... sajna lefotózni nem tudtam, mert az álvány nem volt otthon.
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
de hogy tudtad így megtartani a vénycsíkokat stackelés után? Nekem az első ami elveszik szinte
további eredménye a képeknek

https://youtu.be/OnWXhknH_HA -
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
ez leszedi...

-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
akkor ez nálam egyenlőre kiesett, mert nincs távcsöves mechanika. Na majd az új házba...

-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Valaki volt olyan helyen hogy tudott perseidákat fotózni? Itt jó felhős minden éjszaka pár napja

-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Eredeti játékok OFF topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy szenzációs a kép, egyszerre szórakoztató és megdöbbentő