- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Pont múltkor nézegettem a komolyabb mechanikákat, és kicsit belezavarodtam én is. Az hogy mi az AZ az stimmt. De hogy igazából mi a különbség a HEQ5, A NEQ5 és ezek pro vagy R változatai között, nekem sem teljesen tiszta, leszámítva hogy más hajtás. Azt hiszem a legújabbak a -R -es mechanikák amik a HEQ PRO-k utódjai, viszont ilyet nem látok 5-ösből csak 6osból. Bár ha egyszer eljutok odáig akkor lehet, hogy inkább egyből EQ6-R GoTo lesz, és egyszer s mindenkorra letudva a mechanika mizéria (persze csak addíg amíg nem akarok majd egy Fornaxot
, de ahhoz mondjuk fel is kellene tudni mutatni valamit
). Csak már jutnék odáig ($$).
Létezik valahol egy összehasonlító táblázat ezekről? Már néztem de semmi értékelhetőt nem találtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest