Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Köszönöm a választ. Kicsit nyugodtabb vagyok.
Albérletben vagyunk, csekély a mozgásterem a bútorokkal. Arra gondoltam, hogy egy olyan merevítést lehetne eszkábálni, ami egy lábból és a tetején egy kereszt formájú merevítésből áll. Medence nélkül hozzámérni az asztalhoz, kint összecsavarozni és beszorítani a helyére. Ezt még én is meg tudnám csinálni szerintem. Így a középső támaszték is meg van oldva. És még nyugodtabb lennék.
Ha butaság amit írtam akkor szólj.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Van egy 100 literes akváriumunk, meg egy Jokkmokk asztalunk. Ezt egy hónappal ezelőtt összehoztuk így most ezen pihen a medence. Az asztal erősnek tűnik, de nem is tudom honnan bogár került a fülembe, hogy mi van ha könnyelmű volt az elhelyezés és sok az asztalnak a terhelés. Most készülünk még 10-15kg plusz aljatot rakni bele. Talán ez gondolkoztatott el. Jelenleg a hátsó merevítés vonalában van az akvárium hátulja, illetve nagyjából az asztal közepén.
Mutatok néhány fényképet. Nektek, szakembereknek talán jelent valamit. Ha azt mondjátok, hogy ez így nem oké akkor lekerül a padlóra az akvárium és nyugodt az alvás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest