- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Köszönöm a válaszod. Igen a GTS254-ről olvasgattam és eléggé egybevágnak a vélemények a tiéddel. Ki is zárom a sorból. Lehet nem is asztali körfűrész kell nekem.
Mivel több válasz nem érkezett valószínűleg annyira blődség lehetett amit leírtam, hogy inkább csendben maradtak az emberek -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Röviden:
szeretnék egy fain asztali körfűrészt 100-150k körül barkács asztalos munkához.Hosszabban:
Szeretnék egy asztali körfűrészt. Szakmám szerint nem vagyok asztalos, de szeretek fával ezt azt barkácsolni, ilyen kisebb dolgokat. Kis asztal, magaságyás, ikea kerti összecsukhatós asztal koppintás ilyen kis hülyeségek. Viszont nagyon szeretnék derékszöget, 45°-ot, párhuzamost, meg legfőképp egyenest vágni. Szeretném, ha az anyagok egyforma hosszúak lennének és nem kéne utána vakarni a fejem, hogy a végeredmény +-0-5mm-en belül van. A dekopírt mindig vezetővel használom, de az sem oldja a meg sokszor a gondom.
Olyan max 100-150 ezret szánnék rá. Nézegettem a kínálatot: Metabo TS 254 M, Bosch GTS 254, RYOBI RTS1800xxx vagy Scheppach / Parkside?
Sok parkside-os szerszámom van, szeretem őket, de azért egy gyalu vagy egy dekopír nem egy kategória a fűrésszel mégha a performance vonalról is van szó.
A fűrészhez nagyon nyúlni nem szeretnék vagy csak minimálisan bár elvileg mérnök vagyok szóval biztos be tudnám állítani.
Létezik szerintetek a kívánalmaimnak megfelelő gép ebben az árkategóriában? Bérlést is nézegettem, annak ellenére, hogy Budapestről van szó nem nagyon van kínálat és kb 10ezer egy alkalom. Annál meg lehet többet használnám. -
agent_k
őstag
Köszönöm a választ. Kicsit nyugodtabb vagyok.
Albérletben vagyunk, csekély a mozgásterem a bútorokkal. Arra gondoltam, hogy egy olyan merevítést lehetne eszkábálni, ami egy lábból és a tetején egy kereszt formájú merevítésből áll. Medence nélkül hozzámérni az asztalhoz, kint összecsavarozni és beszorítani a helyére. Ezt még én is meg tudnám csinálni szerintem. Így a középső támaszték is meg van oldva. És még nyugodtabb lennék.
Ha butaság amit írtam akkor szólj.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Van egy 100 literes akváriumunk, meg egy Jokkmokk asztalunk. Ezt egy hónappal ezelőtt összehoztuk így most ezen pihen a medence. Az asztal erősnek tűnik, de nem is tudom honnan bogár került a fülembe, hogy mi van ha könnyelmű volt az elhelyezés és sok az asztalnak a terhelés. Most készülünk még 10-15kg plusz aljatot rakni bele. Talán ez gondolkoztatott el. Jelenleg a hátsó merevítés vonalában van az akvárium hátulja, illetve nagyjából az asztal közepén.
Mutatok néhány fényképet. Nektek, szakembereknek talán jelent valamit. Ha azt mondjátok, hogy ez így nem oké akkor lekerül a padlóra az akvárium és nyugodt az alvás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged