- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Szélvédett helyre (2 méter magas kerítés és kisház mellé) szeretnék építeni egy 3x5 méteres pergolát. Fedése egyelőre nyáron elhúzható ponyva lenne, de lehet később kapna trapézlemezt.
Asszonypajtás igénye lenne, hogy tudjon trx-et felrakni, illetve majd a babának kishintát.Az Obis pergolával van valakinek tapasztalata? Nekem elég "mehh" volt, ráadásul gondolom függesztést nem bírna.
Ha home made lenne 12x12-es gerendák megfelelnének? 6 db 2 méteres lábat gondoltam, az 5 méteres gerenda egyben, középen is alátámasztva.
-
kerepesig
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a gerincem miatt pár napot a padlón aludtam, elhatároztam magam, hogy csináltatok egy normális asztalt.
Az álló funkciót elengedem (home office), inkább az lenne a lényeg, hogy 80-95 centi között tutira kényelmesre be tudjam lőni a magassátot, amit aztán fixálok.160*80 - as asztal kellene, stabil lábakkal, olyan asztallappal, ami gond nélkül elbír 3 monitort.
Milyen vastag asztallap ad kellő merevséget? Mennyire gáz, ha a 3 monitorhoz fúrok kábelvezető lyukat? 10-15centit állítható lábat tudnátok javasolni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest