Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Dekopírfűrészt szeretnék vásárolni hobbi célra.
De bosszúságot mellőzendően segítséget kérnék abban, hogy milyet érdemes ár és minőség arányban számításba venni.
-
violino
csendes tag
Üdv , Mindenkinek jó étvágyat a vacsorához!
Praktikus tanácsot kérnék abban, hogy milyen kellékeket kell beszerezni a leendő dekopírfűrész, körfűrész és felsőmaró szerszámokhoz, hogy ezekkel barkács szinten tudjak különböző munkálatokat végezni és dolgokat elkészíteni.
Ezekhez:
Hyundai HYD-1204 felsőmaró 1200 W 8 mm
Hyundai HYD-1106 dekopír 750 W
Hyundai HYD-185R körfűrész 185 mm 1200 W
-
violino
csendes tag
válasz indianjoe23 #43211 üzenetére
Természetesen óvatos duhajként csak apró-cseprő dolgokkal kezdenék. Pl. Postaláda fúrógépállvány. No és munkaasztal ennek a három szerszámnak!
Jelenleg kb. ennyi.
-
violino
csendes tag
válasz indianjoe23 #43222 üzenetére
-
violino
csendes tag
válasz thyeby #43235 üzenetére
Köszönöm a praktikus tanácsokat!
Még nem érkezett meg a megrendelt trió, remélem a napokban megérkezik.így nem tudom a körfűrészlap méretét. Amit vele küldenek az biztos gagyi lehet. Érdemes már most lecserélni, hogy ne szenvedjek se én se a gép?
Szóba jöhet, hogy megvásárolom a körfűrészlapodat, ha jó a méret. -
violino
csendes tag
válasz thyeby #43245 üzenetére
No tegnap megérkezett a Hyundai cuccos trió!
Nagyon kíváncsi voltam rá. A hármasból a körfűrész már ránézésre is megbukott. Én még ilyen gagyi csúszótalpat álmomban sem mertem remélni. Plé, budiacél helyette csilivili első osztályú minőség. Csiklett-csuklott a saját súlya alatt is. Nem is próbáltam ki , azonnal visszacsomagoltam és megírtam a forgalmazónak az elállási szándékomat, amit ma le is bonyolítottam. A dekopír és a felsőmaró úgy érzem elmegy, jó lesz barkácsolni.
A rétergelt lemez is "harcos" anyag, a fűrészek élének a rémálma? Először ilyen anyaggal szereznék dolgozni, mert nem kell simítani, megmunkálni a felületét. -
violino
csendes tag
válasz thyeby #43279 üzenetére
Igen én is úgy gondolom az lesz a legjobb a munkaasztal elkészítéséhez, ha a méreteket megadva ők vágják le. Szeretnék egy "okos" három gépes munkaasztalt, amivel pontosan lehet dolgozni. A neten láttam egy-kettőt, van közötte "egyszerűbb" is , csak a méretek nincsenek hozzá.
-
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Milyen minőséget takar ár-érték arányban az Extol Premium felsőmaró klt. 10 db-os ? Barkácsoláshoz használnám.
-
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni abban, hogy körkivágó vagy központmaró szerszám lenne praktikusabb?
violino -
violino
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hintaszéket szeretnék csinálni, csak nem találok sehol sem tervrajzot, amiben pontos méretet lehetne megtudni. Tudna valaki segíteni? -
violino
csendes tag
Nútmarókést szeretnék vásárolni. Makita és Massive Tools márkáról van valakinek tapasztalata?
-
violino
csendes tag
válasz pacman_123 #52947 üzenetére
Szia!
Köszi a megerősítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.