Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfe
tag
Mindegyiknek megvan a maga célcsoportja.
Kézi körfűrész ácsmelókhoz való, ott sokkal jobb, mint a merülő.
Merülő egy asztalos szerszám, főleg táblás anyagokhoz, de pl gyönyörűen lehet szélezni is vele. A pontossága egy nagyságrenddel a kézi körfűrész felett van. Keresztvágásokhoz nem ideális, mert a sínt támasztni kell keskeny anyagoknál (deszkák, pallók). Port mondjuk kevesebbet csinál mint az asztali vagy kézi körfűrész, ha elszívással használod.
Az asztali körfűrész az már nagyon mélyvíz, a parkside-tól a martin-ig sok minden van, biztosan asztalos alapszerszám, de a párszázezer forintos kategóriában ne várj csodálatos elszívást (mert nem lesz). A pontosság az nagyjából lineárisan javul az árral.
A gérvágó tényleg keresztvágásokra van, ha kellő mennyiségű pénzt elköltesz rá, akkor szépen fog dolgozni, de az elszívás nem lesz tökéletes (még a kapexnél sem)
PS: természetesen harry-nek címeztem volna a választ, ha el nem b@szarintom
Az eddigi hozzászólásaid alapján nem hiszem, hogy neked bármi újat mondtam volna epmd
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest