- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kavalkád #52978 üzenetére
"amint vásárolsz valamit ÁFÁ-s számlát állítanak ki, onnantól bekerülsz a rendszerbe"
Nem, onnantól kerülsz be a rendszerbe, ha a kapott számlát beviszed a vállalkozásba, igényelsz vissza áfát, stb. A bolt által kiadott ezernyi számlán szereplő ezernyi vállalkozás adószámát biztosan nem ellenőrzik.
De én nem biztatok senkit, hogy így tegyen, csak elméletben játszottam el a gondolattal. Viszont ha fontos lenne számomra, és csak így érném el, amit vennem kell, lehet, hogy meglépném.
Másik megoldás, hogy egy ismerős valós nevén, valós vállalkozásának valós adószámával regelnék.(#52980) qqzs
"mostmar elarulhatnad mennyi a 10kilos"
Fogalmam sincs, én nem regeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Könyvajánló
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest