- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Mindenkinek mások az igényei. Éppen minap beszélgettem erről egy asztalos vállalkozóval: mondta, hogy időnként csak azért álltak meg a műhelyben, mert összegabalyodtak a szerszámok vezetékei, és a munkát akadályozta. Bim is szívesebben rohangál a tetőkön az akksis szerszámaival.
Valóban egészen más világ, ha valaki egyedül egy műhelyben dolgozik. Az vitathatatlan, hogy az akksis gép drágább, nehezebb, kevésbé időtálló, viszont sok esetben előnyös. Aki hajlandó megfizetni, elviselni a súlyát, az használja.Csak senki ne gondolja azt, hogy csak előnyei vannak az akkus technológiának, csak azért, mert ma olyan divatos. Minden gyártó reklámjaiban, a bemutatókon csak erről beszélnek, de hát ők eladni akarnak.
-
mephi666
nagyúr
fúró-csavarozóból kb 4 éves a kis bosch-om, 2 akkuval... nem használtam minden héten, csak időszakos barkácscélra vettem, de már most ott tart, hogy ha nekiállok valami komolyabbnak, akkor fullra töltöm előre, cserélem az akkukat, majd váltok-töltök és kényszerpihenőt kell már tartanom, mert nem tölti olyan gyorsan a lemerültet, mint ahogy lemerül a fullra töltött
minden más gépem drótos... dekopírból kb a legolcsóbb hitachi van, vannak hibái, de elég volt arra, amire eddig használtam... el nem tudom képzelni mennyivel lehet jobb egy több mint 10szer annyiba kerülő dewalt/milwaukee... ami szintén elvileg otthoni barkácsra kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged