- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
Valójában csatlakoznék Thyeby-hez: miért nem veszel ugyanúgy külföldről colos/negyedcolos marószárakat? Ha már a maródat onnan vetted. Nem kicsit van a világban nagyobb választék belőlük, mint a 6,8,12mm-es szárakból.
Vagy van már jó sok 8-12-es szárad? Ekkor megértem ha szűkítőt keresel hozzá.
Állandóan őket hozza be az "erbauer router collet" keresésre:
De tényleg neked kell látnod melyik szűkítő passzol majd a szorítópatronba. Van ezen a site-on minden mint a búcsúban. De hogy ránézésre hogy fogod tudni .... Nincs egy normális doksi ehhez a routerhez. Hol a gyártó honlapja? Na ezért fázok én az ilyen "márkáktól": amikor kell vmi infó, feltúrod a netet érte és semmi....maradnak a fórumpletykák. Innen a fotelből ülve senki nem fogja 100%-ra neked megmondani, melyik a jó patron. Hogy találj itt valakit akinek van ugyanilyen marója és sikeresen vett hozzá szűkítőpatront - ennek nem látom nagy esélyét.
Egy biztos: a biztonságos módja az az, ha a gyártó gyárt hozzá szűkítőpatront. De ld a fenti gondolatmenetet: a gyártó egy bánat honlapot nem mer fenntartani, így találj hozzá 100%-ig biztos hogy jó patront. No meg így segítsünk mi is ....
-
Soká
senior tag
Ha nem mondok hülyeséget, akkor egy 12mm-es fejet mindenképpen kell venned mert a 1/2"-osba nem lehet 12-es szűkítőt tenni. Ha pedig vettél egy 12-est, akkor már részletkérdés, hogy a 6-os, 8-as szűkítőt a metrikus vagy colos fejhez veszed.
Látni kellene a géped 1/2"-os fejét és a hozzá adott szűkítőt és akkor talán meg tudjuk mondani, hogy melyik egyéb márkához hasonlít. -
kavalkád
senior tag
van rá esély, hogy más gép szűkítője is jó legyen bele, ha találsz olyat aminek a méretei megegyeznek a gépedével akkor bátran beleteheted.
nem tudom merre laksz, de biztos van ott bolt ahol tartanak készleten szűkítőt, vidd be a gépet beszélj az eladóval, jó eséllyel megengedik, hogy belepróbáld.
remélem jól értettem a problémád és nem valami teljesen másról beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest