- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
bbchris #2017 üzenetére
Hú, ez az óra opcionális?
Nem mondom, kicsit borsos, de csak egyszer kell megvenni, utána már bőven visszakeresi azt az egy órát, amit szöszölni kell a kalibrálásával. (össze is kuporgatnám én az árát örömest, de előbb kell egy Felder gyalu.)
Érdekesség:
700 E Ft egy 300-as Felder gyalu elszívóstól. Kicsit borsos, igaz. Ezért vettem metibót anno, mert azt akkor 400-ért adták elszívóstól. Vett az öcskös is egy ilyen gyalut, amit most el akar adni, mert kell a pénz neki másra. Megnéztem az aktuális árát. Felment 600-ra.
Háát? 600-ért metebó, vagy 7-ért Felder? Nem kérdés, hogy a metibó a közelében se jár a Feldernek.
Erről most az jutott eszembe, hogy fél év használat után diribdarabra szakadt a prémium metebó 100-as gégecső. Kérdeztem az árát akkor. Leesett az állam: 20 rugó az a 2,5 m-es fekete selejt. Megrendeltem a Feldertől 3m-t 25-ért a legjobbikból. Már két éve kifogástalanul megy, bírja a strapát. Látszik, hogy odafigyeltek rá, miből és miként csinálják - ellentétben a metebóval. Még megérinteni is más, és nyugodtan gyötörhetem, nem kell félnem, hogy majd toldozgatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- gerner1
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest