- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
pali923 #17203 üzenetére
"thomgrande módszerrel tettem egy próbát, így jól működik"
Igen, ezt a módszert én is megfigyeltem magamnak.
Látod, ha másért nem, ezért megérte itt köztünk ölni az idődet."vettem bele egy CMT fűrészlapot. Hát ezt mindenkinek ajánlom, akinek ilyenje van, még tolni sem kell rajta, csak ránézek, és kész a nagy mű."
Sokan nem hiszik el nekem, amikor javaslom, hogy a profi vágóéltől olykor még egy trehányabb gép is megtáltosodik.
Erről jut eszembe, hogy évek óta vadászok egy profi fafúró készletre. Azt se bánnám, ha csak darabonként lehet hozzájutni, de hol, és mi annak a neve? A legjobb az összes között nekem eddig egy aldis készlet, amit nem is a minősége miatt vettem meg, hanem azért, mert fél mm-ként emelkedik a méret, s nekem azok a köztesek kellettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest