Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Natúr faforgácslap kicsit meg van hajolva. Furnérozás után van rá esély hogy egyenes lesz vagy szabassak másik darabot?
8-as össze-vissza girbe-gurba MDF az szépen kiegyenesedett.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
-
Winner_hun
titán
Fapados firefox (legalábbis a legfrissebb 3.6-os) még nem tudja ezt az opciót, kell hozzá a Linkification kiterjesztés.. Hogy a pár hete megjelent 4-es tudja-e azt nem tudom, egyelőre nem teszem fel mert csak a baj lenne vele
-
Winner_hun
titán
Nem volt még dolgom hengercsiszoló géppel, de lehet kéne egyet venni. Milyen felületet ad kézi csiszológéphez viszonyítva?
-
Winner_hun
titán
5 centi keskenytől 40 centi szélesig. Hossz 40 centi körül. Most csak 5 centi széles körül lesz, ha lesz. Keddig kiderül. De utána is kell csiszolni bőven.
3-as rétegelt lemez. Kontaktcsiszoló nem kell, túl drága. Mit értesz a fapadosság alatt? Meddig bírja egy jobb minőségű papír?Ehhez a kézihez kell egy csapágyraktár is. A gépi meg több ok miatt se kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Ilyen építésére hónapok óta készülök fejben, csak mindig másra megy el az időm. Lehet amúgy hogy hamarosan összedobok egy ilyet mert már muszáj lesz.
A leszorításon én is agyaltam, arra van is módszerem hogy hogyan lehet megakadályozni az anyag görbesége miatti plusz lekapást. Dehát kéne hozzá egy kontaktcsiszoló és akkor lehetne próbálgatni. Mert ami elméletileg jó, az a gyakorlatban nem biztos hogy úgy fog működni ahogyan én azt elterveztem. Ha a behúzóasztal bírja akkor jó lehet a megoldás.
No mindegy, a szűk határidő miatt valószínűleg marad a kézi csiszolás, ami árat mondtam rá arra rábólintottak és úgy néz ki hogy több darabot tudok majd egymás mellé pakolni, így kicsit gyorsabban fogok haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest