Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #56847 üzenetére
méretpontosság tekintetében nem a hosszra gondoltam, hanem a keresztmetszetre. az, hogy be van repedve a vége, építőiparban nem tétel, én egyébként is úgy szoktam rendelni, hogy legalább 30cm extra legyen egy szálban, pont az ilyenek miatt. persze a keresztmetszetre is lehet mondani, hogy 1mm ide-oda az építőiparban nem tétel, de sok pár mm-es eltérés a végén simán kiad 7-8mm-t és az már tud gond lenni.
van első osztályú szárított áru, gyalulva, fóliázva, csak kétszeres áron. meg BSH, de járófelületnek lehet hajópadlót is venni.
persze ettől penészes fát még nem kellene kihozni, de mivel mostanában akkora a kereslet, hogy a szart is el lehet bármikor adni, el is adják, és nagyjából csak szar van. nálunk amúgy a környéken minden fatelep tart 6m-es anyagot is, és nem is kell 100%-ban kifizetni szállítás előtt. ezzel szerintem most átkúrtak én keresnék egy másik telepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest