Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
Speciali #33401 üzenetére
Tisztelt Speciali! Nem értelek! Azzal kezdtem, hogy bocsánat. Te pedíg megtámadsz. Érdemben , hozzászólni nem tudok , szerinted. Pedíg tudok, amikor azt mondom, hogy a restaurátorok is használnak kitöltőanyagokat, amik kőporból készülnek és jól csiszolhatóak , utánnozzák a fa színét és kevéssé huzódnak vissza. Véleményem szerint ezek csak 1-2mm- es hibák /folytonosság/ eltüntetésére lettek kitalálva. A fénykép alapján Nálad cm-ekben mérhető ,amit ki akarsz tölteni. Most megint megsértödsz? Amikor azt mondom én inkább faragnék oda a karikáidból. Az inteligenciával kapcsolatban pedíg nem kérek kioktatást. Akkor tehetnél ilyet, ha leócsároltam volna az elképzelésedet. Humorérzék hijján , pedíg nincs komment. Az üveg akkor is homok, ha Te is ezen keresztül nézel ki a szobád ablakán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest