Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz thyeby #14909 üzenetére
Köszönöm thyeby a beszámolót!!!
Most már tényleg el kellene mennem venni egy szalagot. Pénzhiány miatt ugyan áll minden projektem de azért legalább ennyi sikerélményem lehetne...
Érdekes olvasni, hogy mindenki a más szakterületében látja a kitörési lehetőséget...
Az elmúlt hetekben én is "lakatoskodásra" adtam a fejemet. A szomszédokkal közösen vettünk egy kaput (webáruház) ami a fotón nagyon szép volt (nevezzük szépnek, nem az én világom, de még mindig jobbnak tűnt, mint amit olcsóbban az obiban árulnak) erre kiderült, hogy amit vettünk nem más mint szelvények hatméteres szálban és egy doboznyi csúcsdísz meg egyéb díszek alkatrész formában. Drága szomszédom meg ahelyett, hogy megköszönte volna a félreértést, elhozta a cuccot, anélkül, hogy rákérdezett volna, van-e kedvünk egy ilyen melóhoz... Ráadásul félbevágatta az anyagot, hogy szállítani tudja, szóval, még visszavinni sem lehetett. De legalább csapatépítő tréninget tartottunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aguri prestige S17 és S8 tetőcsomagtartó eladó
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest