Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
thyeby #14909 üzenetére
Köszönöm thyeby a beszámolót!!!
Most már tényleg el kellene mennem venni egy szalagot. Pénzhiány miatt ugyan áll minden projektem
de azért legalább ennyi sikerélményem lehetne...
Érdekes olvasni, hogy mindenki a más szakterületében látja a kitörési lehetőséget...
Az elmúlt hetekben én is "lakatoskodásra" adtam a fejemet. A szomszédokkal közösen vettünk egy kaput (webáruház) ami a fotón nagyon szép volt (nevezzük szépnek, nem az én világom, de még mindig jobbnak tűnt, mint amit olcsóbban az obiban árulnak) erre kiderült, hogy amit vettünk nem más mint szelvények hatméteres szálban és egy doboznyi csúcsdísz meg egyéb díszek alkatrész formában. Drága szomszédom meg ahelyett, hogy megköszönte volna a félreértést, elhozta a cuccot, anélkül, hogy rákérdezett volna, van-e kedvünk egy ilyen melóhoz... Ráadásul félbevágatta az anyagot, hogy szállítani tudja, szóval, még visszavinni sem lehetett. De legalább csapatépítő tréninget tartottunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest