Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #12977 üzenetére
Mamma mia Anna bela!
Lekértem a HILTI akku árát az imént. 1, azaz egy, tehátegyetlen 14,4V 3Ah NiMh akku ára szállítással pontosan 62.180 HUF.
És ez az ár rogyásig van ömlesztve ilyen meg olyan tétel nagyobbnál nagyobb kurváulkedvezményekkel. Beszarás!
Fél éve pontosan ennyi pénzért láttam egyetlen egy éves eladó lítiumos Hiltit az Expressz.hu-n. Az eladó a házépítéshez vette, elkészült a ház, feleslegessé vált. Bármennyit fúrt, faragott vele, az gyakorlatilag éppcsakhogy be volt járatva.
Hát nem lesz új Hilti akksim akkor se, ha hirtelenül olyan gazdaggá lennék, hogy a szekrényajtót nem tudnám visszacsukni, mert hullana kifele a sok pénz belőle. -
Márton111
aktív tag
-
borat26
aktív tag
[törölve]
Továbbra is tilos a warez minden formája!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
borat26
aktív tag
válasz
jimy_l #12954 üzenetére
Köszönöm, ez már támpont nekem.
MINDENINEK!
Asztalos inas 2 lapszabász program. Remélem senki nem fog érte seggbe billenteni.
Kis ismertető:
Lapszabász, és látványtervező program.
Bútor tervező és lapszabász program. Multifunkciós. Azaz többet tud mint amit egy átlag felhasználó kitudna belőlle hozni!
- Verziószám: v.2
- Kiadás éve: 2004
- Tartalmazza:
- Asztalos Inas 2.0
- Bútorrajz 2
- Lapszabász 2
- Lapszabász 2 extraSegítség és bővebb ismertető:
http://web.t-online.hu/jungbt/asztalos%20inas.html
Gépigény: min.: Pentium I-200MHz, 64Mb Ram, Windows 98
Link törölve.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
wrox
őstag
válasz
Márton111 #12970 üzenetére
Vastag biza.
Múltkor nem akart találni jelet, meg egyébként is nehezen talál, mivel ilyen franko fémgőzőlt a szélvédőm, ezért gondoltam fogom a kezemben, és kitartom az ablakon, persze menet közben. Persze hogy elejtettem 50.-nél. Szerencsére a hátára esett, és csak karcos lett, ott csúszott végig az autó mellett, amíg megálltam. Szóval vastag bunda van rajta. -
-
Márton111
aktív tag
-
szaszlaci
addikt
válasz
Márton111 #12963 üzenetére
Nem linkeltem, te viszont jó, hogy igen. Egy részt be is idéznék, nekem újdonság volt, talán másnak is a hasznára lesz. A lítium akkukkal kapcsolatban:
"Előbb fel kell melegíteni, és csak ezután szabad megkezdeni a töltést. A télen, az autóban hagyott navigátort egyetlen óvatlan töltéssel elintézhetjük, ha nem várjuk meg, amíg felmelegszik, a töltő ugyanis adja neki a 0,5 C-t, míg az akkumulátor ilyenkor maximum 0,1 C-t képes elviselni. A következményeket a kedves olvasó képzeletére bízom."
-
mdk01
addikt
válasz
gabi9107 #12964 üzenetére
Optimik
...csak itt a nyomtatási képen és a nyomtatott papíron is át van húzva a tábla annyira hoyg szinte ki sem vehetőek az alkatrészek.Amúgy ne hogy azt hidd, hogy ingyen találsz ilyen programot. Ezekkel vki dolgozott és ezért kér ellenértéket úgy ahogy te a bútorért.
-
gabi9107
csendes tag
válasz
Winner_hun #12962 üzenetére
Köszi
de ezt ismerem de ebbe nem enged csak 3 táblát nyomtatni
-
gabi9107
csendes tag
Hali
Valaki tudna nekem segiteni
Kellene nekem egy tábla optimalizállo amivel ki is lehet nyomtatni több táblát
valaki tudna ilyet???
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest