Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Vettem egy LG 660s tv-t. Van egy AC Ryan oplay mini médialejátszóm.
Kérdésem, hogy mi a különbség ha tv-re közvetlenül kötök egy hdd-t és lejátszok SBS flmet vagy a médialejátszót kötöm a tv-re és onnan játszok le SBS filmet.
Még annyit, hogyha veszek mondjuk egy xtremer prodigy lejátszót és arról játszok le 3d-s filmet akkor lesz látható változás?
Ha simán rádugok egy hdd-t a tv-re ás 3d filmet nézek róla nem akad. Ezért kérdezném, hogy milyen különbségeket vennék/vehetnék észreKöszönöm
[ Szerkesztve ]
Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
Ferenc1989
tag
válasz #75912448 #19685 üzenetére
play on hd bocsi csak összekavarodtam
Értem. tehát megéri lecserélni a már meglévő play on hd-t? Ilyen 30-40 ezer körül van amire megéri lecserélni? Egy lg 5.1-es házimozim van, nem tudom a hangok terén mekkora előre lépés lenne..
kösziSosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
Ferenc1989
tag
válasz #75912448 #19691 üzenetére
de a frame packing-es filmeket hogy jeleníti meg a tv ha azt csak aktív szemüveggel lehet? átkonvertálja maga a medialejátszó vagy hogy? a sima play on hd mini van nem a mini 2. Akkor SBS filmek miatt ezt nem érdemes lecserélni?
-
Ferenc1989
tag
értem és köszi. esetle linket tudnál adni ahol bővebb infót kaphatok magáról a 3d-ről? szabványok, megjelenítők, típusok stb? Nem akarok minden kérdésemmel zavarni először olvasnék aztán ha valami nem világos kérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok