Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Hali pro és kontra kérnék érveket a következő lejátszókról: Venice V13 hd , Netgear 550, Dune lite , a lényeg nekem csak annyi lenne hogy a hd hangokat kiadja simán ugy hogy nem nyúl hozzá,
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Teljesen egyetértek veled ebben a chip kérdésben , főleg abban hogy nem lehet kijelenteni kategórikusan valamiről hogy szar csak azért mert realtek chip van benne.Egyébként hasonló teszten én is átestem csak nálam a sokat emlegetett Himedia 200b és a Dune lite 53d volt a teszt alany csak nem tv-n hanem projektoron 200cm vászonnal.Hát az az igazság hogy azt hittem hogy nagyobb különbség lesz a Dune javára , de nem igy lett .Haverok közül sokan észre sem vették a különbséget.A Himedia előtt Venice lejátszóm volt 2 hónapig kb de mint te is emlitetted abban nem az a sigma van mint a nagyobb gépekben.Azon semmivel nem volt jobb a kép mint a 10000FT-os himedian.De mégsem mondom emiatt hogy szar a sigma chip.Szerintem mindenki azt vegye amit szimpatikusabbnak talál , esetleg szolgáltatások miatt, és ha lehet v.hol próbálja ki ha egy mód van rá.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Akit érdekel leirom hogy ma jött meg az anyáméknak rendelt Egreat R6C , és rögtön ki is próbáltuk projektorral és egy Onkyo tx sr 508-as erőlködővel.Csodák csodája de nincs hd hang ami persze ennyi pénzért érthető.Csak hát a speedshop és a 220volt által ezelőtt árult himedia 200B csont nélkül visz minden hd hangot amig ez ugy látom hogy csak a core dts-t adja ki a tru hd meg megsem szólal.Szóval ha valaki ilyet akar akkor számoljon ezzel.A himedia ráadásul még 10000ft-ba sem került.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Mercutio_ #4364 üzenetére
Hát igen azt nagyon gyorsan szétkapkodták.Annyiért nagyon jó vétel volt. Főleg a hd hang miatt. Csak azt nem értem hogy elméletileg mindkettőben ugyanaz a realtek chip van azt hiszem 1055-ös RTD bár az r6c lehet hogy RTD1055DD+ de nem hiszem hogy a pulsszos ennyivel kevesebbet tudna.Arról nem is beszélve hogy a gyári adatok szerint tudni kéne neki paas trough módban a hd hangokat.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Hát nem tudom hogy Mercutio milyen hangot akart hallgatni de az tény hogy hd hang nem fog csak hdmin menni. A playerre visszatérve , ha meg ugyanaz van benne akkor végképp nem értem hogy az egyiken miért megy a hd hang a másikon meg nem.Lehet hogy butitottak rajta? Közben látom hogy nem hd-t.Egyébként csomó helyen megnéztem és nem tudom hogy elméletileg melyiknek kéne kezelni de, a himedia 200b-ben sima RTD1055-ös chip van , egy csomó helyen ahol irtak róla sehol nem volt plusz jelzés.Ellenben az R6c mindenhol ugy szerepel hogy RTD1055DD+ ennek ellenére nincs hd hang.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
válasz gumisxxx #4386 üzenetére
Átlag felhasználó nem veszi észre a különbséget , én most próbáltam ki vagy 10 féle video fájlal az R6C-t 720, 1080p mkv , avi , m2ts, blu ray iso ,dvd iso mindent visz amit csak elinditottunk.Csak mondom, nekem az a furcsa hogy nincs hd hang .De ettől eltekintve jó kis lejátszó főleg 11000ft-ért.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz szucsinka #4391 üzenetére
Ugy nincs hogy nincs ezek szerint mégsem támogatja , a kábelem jó, mert azért nem most kezdtem hanem már jó pár éve házimozizok .Ugyanugy van bekötve ugyan azzal a kábellel mint egy popcorn és egy himedia 200b ennek ellenére ezen nincs hd hang.Tehát gyakorlatilag ahol dts hd hangnak kéne jönni amit ő ki is ir az audio optionál hogy dts hd a hang, mindezek ellenére csak a core dts jön ki.A tru hd megsem szólal mivel ott nincs core hang. Az meg egy dolog hogy irják mindenhol , tudom mert még a dobozon is rajta van .Beállitást pedig nem is nagyon tudod variálni mert van egy hdmi és azt hiszem egy optikai kimenet és ezeket vagy rawra vagy lpcm-re tudod állitani.De egyébként az mpeg4 fórumon szintén van valaki aki már ezt leirta egy hete , ő is azért vette mert a hd hang kellett volna neki de nem akar megszólalni neki sem.Engem azért nem zavar mert egy tv-re lesz anyáméknak rátéve. Ott meg elég a sztereo.De mint irtam már előtte is hogy azért furcsa hogy ugyanaz a chip van benne mint a himedia 200-ban és az viszi a hd hangokat.Arra tudok még gondolni hogy majd esetleg egy fw frissités megoldja , bár azért ezeknél a nonameknél nincs olyan arányu frissités mint a többinél.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz salytmasztor #4401 üzenetére
Igen csakhogy a az r6c majdnem 10000ft-al kevesebb ,az nem kevés manapság.
PSN - RedFoxHun
-
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
válasz #75912448 #4504 üzenetére
Igen ez elképzelhetó hogy igy van bár én azért az egreatot nem soroltam eddig a nagyobb gyártók közé.De lehet hogy ők sem akarják kiadni ugy hogy nem fizetnek utána.Bár itt pár nappal ezelőtt az egyik fórumozó kolléga azt irta hogyha csak átengedi a hangokat pass trough módban , ahhoz nem kell licensz dij .Csak akkor ha lekeverni akarják a hangot mondjuk sztereóra.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Gubek-Einste #6164 üzenetére
Teljesen egyetértek az Egreat R6c értékeléseddel, mondjuk még azt hozzá tenném bár tudom hogy itt nem nagyon sok embert hoz lázba a dts hd és a tru hd hang, de az is egy negativ dolog hogy sajnos nem tud hd hangokat pass trough módban továbbitani az erősitő felé hdmi-n.Bár az is igaz hogy 10000ft-os lejátszóról van szó.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Hali, tud v.ki segiteni abban hogy melyik most a legolcsóbb olyan player ami átviszi a hd hangot kódolatlanul-pastrough.az erősitő felé, ugy hogy nem csak a core hangot szólaltatja meg?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Ed Parker #13887 üzenetére
Hali esetleg van itt v.kinek az egreat r6c előtt forg. himedia 200b? Mert az anyámék most azt csinálja hogy semmilyen formátumu filmet nem ismer fel és játszik le.A winyót látja, a fényképeket és a zenéket meg lehet nézni és le lehet játszani csak a filmeket nem.Annyi gond volt vele hogy forrasztani kellett a adapter aljzatát mert v.ki erősen rántotta meg.De a forrasztás előtt semmi hiba nem volt.Próbáltam rá fw-t nézni de sehol nincs.Ezeket nem lehet v-milyen módon resetelni?
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hoy a playereken levő 2.0 -ás usb csatin tudom használni az usb 3.0-át ugye ?.Visszafelé kompatibilis ugy tudom, csak 2.0 sebességgel fog menni?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,olyan kèrdèsem van hog az alsó szegmrnsben van jobb a wd tv live-nál,vagy jobban megèrnè egy használt popcorn a200 vagy a210?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz liszi70 #39449 üzenetére
Az hogy neked sikerült kifogni egyet az nem jelenti azt annyiért lehet venni.Mert ennek az átlag ára most bőven 15-16 környéke.Lehet hogy aki neked eladta annak nagyon kellett a pénz,és alkalmi vétel volt.Az uj ára meg kinából volt annyi ,itt nálunk 16-ért nem igen lehetett megvenni.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Warter #39464 üzenetére
Az egreat r6.ct-nagyon ne e,mlitsd egy lapon az r6 s-el.Az volt a legalja a playereknek.Ujonnan 11900 volt az ára és kb 3 év után elkezdi ledobálni a csatlakoztatott külső adattárolókat.Az R6s azért a kategóriájában a legolcsóbb 3d-s player volt amikor bejött, nagyon nem egy kategória a kettő.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Mezga Aladár #39815 üzenetére
Azt jól láttam hogy a TLBB-n nincsen csak hdmi csatlakozó,semmilyen más hang csati nincs?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Mezga Aladár #39817 üzenetére
Bocsi rossz gombra nyomtam , nem neked szántam .Hanem csak általánosságban kèrdeztem erről az uj playerről.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Most kiváncsiságból ránéztem erre az 5.1 analóg kimenetes témára.Egyetlen egyet sem találtam.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,honnan érdemes a Himedia Q5-öt rendelni?Mert néztem, a 220 volt webshopban lehet kapni.De az lehetséges hogyha itthoni boltból rendelem akkor olcsóbb?
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,25 és 30 ezer környékén tudtok olyan androidos lejátszót ami vagy optikai vagy coax digitális csatlakozóval van ellátva,és érdemes megvenni?Mkv -t néznének rajta nagyrészt.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest