Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz donceleger8 #36373 üzenetére
nehogy használd a keresőt
-
BBéci
legenda
válasz donceleger8 #36376 üzenetére
Nem menőség kérdése.
Kérdésfeltevés előtt a kereső használata és pár oldalnyi hozzászólás elolvasása kötelező! Ezt a fórumok alapelvei és a Netikett előírják.
Amit le lehetett írni arról az Egreat lejátszóról, azt már megtették, akik ismerik. A keresővel megtalálod az összeset.(#36375) gid
Milyen formátumú és kiterjesztésű filmeket nézel, milyen megjelenítőn, kell-e 3D, hálózatról vagy USB-n csatlakoztatott merevlemezről, mennyi pénzt szánsz rá?
Mellesleg szorgalmas olvasgatással az összes általunk ajánlott lejátszóról találsz hozzászólásokat, erről szól a topik.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
válasz donceleger8 #36378 üzenetére
Hogy megértsd: Alapvető udvariasság, hogy kérdés előtt utánaolvasunk!
Oktató célzattal írta ezt meg neked, elkerülendő, hogy legközelebb 20 másik ember is így kérdezzen.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
dunkel
őstag
Jaj te szegény, hadd sajnáljalak már meg.
-
BBéci
legenda
Nincs róla tapasztalatom, mert a "bottal sem piszkálnám meg" kategóriába tartozik. Ez egyben vélemény is, de nem akartam sem sértődést, sem vitát, azért javasoltam a kereső használatát.
Remélem, ez a 355 hozzászólás kielégíti minden kíváncsiságodat![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyeniko
őstag
válasz donceleger8 #36716 üzenetére
Örülök, hogy elégedett vagy vele!
Ezen a topikon kifejezetten szokás fikázni a nem "célhardver"-eket és "sikk" nagyon sarkosan fogalmazni velük kapcsolatban.
A Te szerzeményed nem célhardver, de ez természetesen nem zavarja az ilyen eszközök használóit - nyilván okkal vették meg pont ezt - és elégedetten használják szerte a világon.Az átlagos (nem pejoratívan értem, hanem úgy, hogy az emberek 95%-a) felhasználó teljesen megfelelőnek találja az ilyen, média lejátszó tulajdonságokkal is megerősített BD lejátszókat/kompakt rendszereket és ez jól is van így!
Korábban nekem is volt hasonló cuccom, nagyon szerettem! Volt egy LG MS450H média centerem is, apósomék ma is boldogan "moziznak" vele.
Használd egészséggel!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
nagyúr
válasz donceleger8 #37207 üzenetére
"Meghajtó gyökerében? Ezt hogyan is kell csinálni?"
Az csak annyi, hogy nem külön mappában, hanem közvetlenül a meghajtó "alapjában", gyökerében van a kérdéses fájl. Tehát nem az az út, hogy például C/Új mappa/Kérdéses fájl, hanem C/Kérdéses fájl.
-
donceleger8
őstag
válasz donceleger8 #37233 üzenetére
Erre a témára valaki?
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
robi-k
őstag
válasz donceleger8 #37319 üzenetére
Nincs rá megoldás (sőt, már a BDP-160/170 Pioneer lejátszók sem játsszák le az AVCHD mappában lévő BD filmet).
-
Multibit
nagyúr
válasz donceleger8 #56506 üzenetére
olyan media lejátszó amibe van torrent kliens és ki tudnám vele használni az a 1gigabites netemet
Ez most poén volt? -
Multibit
nagyúr
válasz donceleger8 #56508 üzenetére
de ha a felével menne az is jó lenne
Ez az elvárás is irreális
Vesd össze, hogy mekkora erejű PC kell a gigabites torrentezéshez és hogy milyen hardverrel bírnak a mediaplayerek! Még a fele sem lesz meg a gigabitnek. Csak a töredéke. Attól, hogy a ki/bejárat gigabites, a motor még harmat gyenge. De nem is kell erősebb, mivel nem az a dolga egy mp-nek, hogy (akkora sebességgel) töltögessen! Ha all-in-one akarod megoldani, súlyos pénzeket kell költened egy letöltőszerver-HTPC hibridre[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem megoldható, a torrent-ezés sebességét legtöbbször úgysem a a neted vagy a lejátszó Ethernet adaptere fogja korlátozni és gondolom nem elvárás, hogy mindig 1Gbit-el repesszen. Vannak 4K-s, korszerű, belső winyó helyes lejátszók is (kb. 3-4 ami ajánlott). Az már más kérdés, hogy hardverileg hogy bírnák e a torrent+egyidejű lejátszást, de erre majd a írnak akik így (is) használják őket. Ha pedig nem, akkor az se nagy wasistdas, ha egyszerre csak az egyik megy majd. A belső winyó ára viszont megdobja a projectet, de még talán így is ki lehet hozni a keretből, ha beéred 1TB-ossal is, vagy addig használhatod a külsővel. Telóról meg vezérelheted a torrentet is.
-
SunMount3r
nagyúr
Persze van az éremnek egy másik oldala is. Ez az Android+media player+mini PC párosítás még elég gyerekcipőben járó dolog, a szoftveres dolgokat tekintve (OS + firmware + hardver összehangolása), vannak jobban sikerült megoldások, jobb support-al, rendszeres frissítésekkel stb., de még mindig olyan bizonytalan, hogy pl. a hálózatos dolgokból az elméleti max helyett miket tudnak épp kihozni, vagy nem csúszik e be valami bug stb...
(Ez most inkább valami memo lett volna... )
Csekkolj rá esetleg erre a cikkre: [link] és a hsz.-ekre is.-> lehet neked is valami hasonló megoldás lenne a legjobb. A 4K speciel ezzel a konfiggal elméletileg 30fps-es videókig menni fog, HDR viszont nem lesz, de erre te is rákérdezhetsz ott, hogy van e olyan típus ami pl. ami erre is jó...
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Egy mostani célhardver(NAS) mint pl a Zyxel NAS 540 is max 300Mbps-et tud stabilan, de az én Zyxel 320-am még a 100-at se.
-
junkpod
veterán
válasz donceleger8 #56515 üzenetére
Minden ketkedesem ellenére valaszolnek.
Az a medi8er csak az eladónak lehet jó ajánlat.
Szerintem a 80 ezer pénz elegendő arra, hogy jó nas-t és hozzá egy jó 4k lejátszót vegyél.
(Én ezeket is kihoznam 40bol, de egyél magasabb kategóriában nezelodve el lehet költeni rá a 80at is.)Box's don't touch!
-
törölt tag
válasz donceleger8 #56506 üzenetére
Celfeladatra celeszkozt. Nas+mediaplayer egyben mindig nyalóka, vagy hangos lesz vagy gyenge is. Nálam kb 50k körül jött a HP proliant gen 8 micro, xpenology telepítés 5 perc, raspberry pi2 15k volt kb és zakatol a plex, torrent, ami hangos az nem a tv alatt van, meg ilyenek
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz donceleger8 #56515 üzenetére
Nekem olyan NAS-om van ami médialejátszó is, Intekes, Kodi telepíthető rá és úgy működik munt egy HTPC, nem hangos, stb., de mindezek ellenére azért használom csak NAS-jént, mert így minden eszközt normálisan el tudok helyezni és elég furán nézne ki egy álló lejátszó. Jobban jársz ha veszel egy megbízható NAS-t ami elvégzi a háttérmunkákat, megoszt és veszel egy lejátszót ami szépen lejátszik mindent.
Szóval van ilyen eszköz de költsége és nema a lejátszók körében kell keresni hanem a NAS-ok között.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Multibit
nagyúr
válasz donceleger8 #57447 üzenetére
Az meg sem fordult a fejedben, hogy a Zappiti One 4K HDR árából vehetnél egy NAS-t torrentezésre (is) meg egy olcsóbb mediaplayert?
Miért izgulsz a 4K HDR miatt? Hol van a rengeteg 4K HDR tartalom? Valóban úgy érzed, hogy lemaradsz valamiről, ha nem követed a divatot? -
djnice
veterán
válasz donceleger8 #57447 üzenetére
Nehogy megvedd, ugyanaz mint a Zidoo X8, csak 3x-os áron, ha mindenképp kell a beépíthető HDD, akkor pedig ott az X10 2/3-mad áron.
(#57449) katsazoli: Zidoo X8
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz donceleger8 #57453 üzenetére
Eddig csak olvastam, de látom nem jöttél rá, hogy ezek lejátszók, egyik sem lesz tökéletes NAS, egyébként vehetsz egy olcsó androidos boxot amire telepíted a LibreELEC-et és azon beállítasz minden letöltő funkciót és veszel egy másik eszközt amivel csak lejátszód az anyagokat, a másik opció, hogy használod az olcsó boxot letöltésre és lejátszásra egyaránt, vehetsz drágábbat is, nyilván minden azon múlik, hogy mennyit szánsz rá. A másik megoldás ami mindennél jobb, veszel egy NAS-t 30-35e körül és veszel egy Amlogic S905(X) boxot, LibreELEC-kel megtámogatva tökéletes médiaközpontod lesz, a letöltés is hibátlan lesz valamint a lejátszás is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
Megosztanád velünk ezt a linket?
Nekem csak Zidoo x8 van de szó nélkül végig játszott már több 4K/ 60/ fps. filmet kadencia helyesen.
3D ISO dual lemezméretű filmeket is menüvel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
Az is lehet, hogy amit találtál az az X9-re vonatkozik, nem pedig az X9S-re?! Az X9S az ajánlott, arra pedig az eddigi ismereteim szerint nagyrészt nonszensz amit beidéztél, legalábbis a média lejátszó tulajdonságaira nézve mindenképp...
A torrent-ezés még a drágább Android-os lejátszók esetén is elég lutri néha, a letöltés sebessége és a torrent app-okkal való kompatibilitás firmware-ről firmware-re változhat (mivel "eredetileg" nem erre találták ki őket, ezért erre nincs biztosíték). Viszont nem kizárt, hogy ez is jól működhet velük.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz donceleger8 #58409 üzenetére
A kadenciahelyességet kétlem, próbáld ki az fps teszt fájlokkal: [link]
#58408 csizo:
Az X8 elég sűrűn van akcióban, miért nem várod meg?
[link][ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
kadenciahelyesen játszik le minden 4K tartalmat HDR-el. - kadenciahelyesen ugyan nem, de ha Sonyt vettél akkor a Motionflow True Cinema módja képes eltűntetni "pull down" segítségével a 24p okozta kellemetlenségeket 60Hz-en, tehát kadenciahelyesnek látod, mert kiválóan teszi a dolgát (én is használom) de nem kadenciahelyes a szó szerinti értelmezés alapján.
(#58410) djnice
Fentebb írtam, annak látod és kiválóan teszi a dolgát, bátran lehet tesztelni, használni Sony a legjobb ebben, de a szó szerinti frekiváltos kadenciahelyesség nincs.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Antonio
senior tag
Köszönjük Emese
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Gsx-rr
veterán
válasz donceleger8 #60352 üzenetére
2018 ban nem halozatrol lejatszani barmit is szerintem oskori dolog.
-
junkpod
veterán
válasz donceleger8 #60352 üzenetére
A nagy kérdés, hogy mit tud a VGA? H264, h265, 4k, hdr...? Ehhez sokkal drágább VGA kell mint egy dobozos lejátszó ára.
Másik kérdés a Windows és driverei. Ha sikerül is jól beállítani akkor is szivatni fog az állandó frissítések miatt, gyakran allitgatod újra.
Harmadik: távirányító. Bár ez szoftveresen megoldható.
+1: a HDMI csatlakozót csak mindkét készülék kikapcsolt állapotában szabad bedugni, ez nem teszi lehetővé, hogy a laptopon azonnal valts funkciót, le kell kapcsolni előtte.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz donceleger8 #60360 üzenetére
A letöltéshez jobb egy NAS, vegyél egyet a lejátszó mellé és a sebességel sem lesz gondod.
-
7Heads Drago
veterán
válasz donceleger8 #60541 üzenetére
Az nem lehet a bajhogy 90.000 kerül?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
gyeniko
őstag
válasz donceleger8 #60604 üzenetére
"Ilyen alapon autóból sem kéne más csak trabant. A-ból B-ve elvisz az is."
No ennyire azért mégsem "ül" a hasonlat, mert a Trabi tényleg kompromisszumos, átlag igényt sem tud(ott) kiszolgálni. Inkább az Opel Astra/Renault Megane/Ford Focus, stb. lehetne a jó hasonlat.
Vagy bármelyik mai kínai járgány, melyekből van szép számmal: szépek, a műszaki adataik is elfogadhatóak (a törésteszt néha "billegős"). Az biztos, hogy nem az enyém lesz az első kínai verda Mo-on, de az első 10 e-be sem fogok beleférni.[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
SunMount3r
nagyúr
De ha már az ár a probléma akkor mi a helyzet az oppo-val negyed millióért? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Hogy miért? Minden kadenciahelyes, gyorsabb javítás az esetleges hibákra, működő CEC és világítós távvezérlő - na ezt tudja a ZIDOO X10 és csak 210 $-ba kerül. Igaz nincs 2 év gari.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
7Heads Drago
veterán
Mihez képestnézed a +30-at? Én most rendeltem lejátszót 40 dollárért. Viszont a 90 ropi az bőven 300 dodo fölött van, és annyiért még rendelhetek párat. Persze ez nehezen gariztatható, de viszont tutti kutyü. Persze nincs világitós táv, de az engem nem is érdekel.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Hyena
senior tag
válasz donceleger8 #61210 üzenetére
A video station egy plexhez hasonlo alkalmazas amely streamelni tudja a filmet teszem azt a telefonodra telepitett ds videora.
A felteves csak arra vonatkozik, hogy (elvileg) kepes megfelelo adatatvitelt biztositani akar 4k hdrben is. (bar erre azert kivancsi lennek)
Ha az altalad birtokolt tvre telepitheto a fent emlitett ds video akkor valoban lehet(ne) lanon keresztul hasznalni mint videolejatszot bar en ebben az esetben is jobban ajanlanam a plexet mivel sokkal szeleskorubbek a lehetosegei, jobban tamogatott stb
Maskulonben azonban termeszetesen nincs olyan , hogy hdmi helyett lanon jon a kep, leven a fent vazolt esetben sem az jon rajta hanem adat amit egy arra alkalmas program feldolgoz.
A tv bizonyara latni fogja halozaton a nast samban vagy dlnan keresztul es persze jatszhatsz le rajta filmeket a tv lejatszojaval vagy mas arra telepitheto lejatszoval de ezen lehetosegek mind alulmaradnak egy rendes medialejatszoval szemben.
Sajnos konnyen elofordulhat , hogy a tvd halozati csatoloja csak 100 megabites ami tovabb szinezi a fenti tortenetet es bizony elofordulhat, hogy nem eleg egy 4k hdr film folyamatos lejatszasahoz.
Nem tudom milyen interneted van , de egy gyors net lehetosegeit keptelen kiaknazni az altalad emlitett ds118 ne nagyon legyenek illuzioid kb 20MB/sec korul lehet a max sebesseg.
Ha egy mediaplayert hasznalnal beepitett vincseszterrel "nasnak" annal valoszinuleg kevesebb de errol nincs sok tapasztalatom mivel van eleg nas a haztartasban es csak kivancsisagbol probaltam ki pl popcornon amin 10MB/sec alatt volt a max torrent speed.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz donceleger8 #61213 üzenetére
Dehogy nem tudsz nasal, csak nem ezzel.Én akár 100 MB/sec el is töltök egy asustor nassal.
A nasos letoltesi sebesség függ a nas hardveretol, de a rajta lévő torrent klienstol is és az általad választott nas finoman szólva egyikben sem egy ász.
Valojaban egy rendes nas es egy jo mediaplayer lenne a legjobb, de persze azt neked kell tudnod mik a lehetosegek es a prioritas.
Ha szeretnel egy minden az egyben megoldast akkor kiprobalhatsz egy zidoo x9s keszuleket amely elsosorban medialejatszo , de a rajta levo openwrt segitsegevel vannak routeres es nasos kepessegei is... (persze ez nem lesz olyan gyors mint egy rendes nas)[ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
junkpod
veterán
válasz donceleger8 #61213 üzenetére
Nekem egy olcsó Zyxel nasom van és a 60mb-s netet simán ki tudja használni a transmission klienssel, persze csak ha hagyom neki, inkább jaratom 30as korláttal, hogy maradjon net a többi eszköznek is.
Média lejátszásra külön boxom van.Box's don't touch!
-
Beni2360
félisten
válasz donceleger8 #61974 üzenetére
Igaz elkerülte a figyelmemet az Androidos rendszer ami a TV-n van.
Akkor hajrá.
-----------------------------------
SunMount3r - Már megint figyelmetlenül olvastál a TV droidos belső lejátszóját használja.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
univerzita
addikt
válasz donceleger8 #63653 üzenetére
5400 fordulatos elég ( ezek csendesebbek)
-
djnice
veterán
Inkább a Zidoo Z9S-t válaszd és kevesebb gondod lesz.
-
univerzita
addikt
Én is zodoot vettem,azon is van sata.
-
I'am Dony
őstag
válasz donceleger8 #63792 üzenetére
Nem fontos csak jobb áron szokott lenni kint, ezért kérdezem.
-
junkpod
veterán
válasz donceleger8 #65948 üzenetére
Mondjuk az a Dune 1 forintot sem ér.
Van hm erositod, 5.1 hangrendszered? Ha nincs akkor mindegy, maradhatsz a tv lejátszóval.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz donceleger8 #65950 üzenetére
Szerintem lejátszók között, főleg amíg 99%ban ujratomoritett torrenteket néznek a tengerek, manapság látható minőség különbség nincs, max placebo. Teszt ábrákkal biztos van mérhető de ezek akkorák, hogy egy tv kép egyedi beállítás sokkal többet jelent.
Persze ez az én véleményem...Box's don't touch!
-
Valkűr
addikt
Dune helyett amit feltettem eladni Zidoo is többet ér. Alapbol olcsobb, kadenciahelyes a lejátszás ami szerintem fontos ktitérium. Tesztelgetni vettem meg annyi jót irtak róla. Nálam az erosito eleg regi nem szeretik egymast, es eleve HTPC vel mozizom. De nagyon jo kis lejatszo.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
péjé
őstag
válasz donceleger8 #65948 üzenetére
szia,
csak kiváncsiság: sokszor volt itt szó róla hogy androidos lejátszók hátránya a kadenciahelyes lejátszás hiánya...androidos tv-vel mi a helyzet? -
Osynho
addikt
A tv kalibralva van?
-
djpundro
aktív tag
válasz donceleger8 #66158 üzenetére
Na ehhez is külön inteligencia kell hogy valaki egy regi Realtek RTD1295 es lejatszot vegyen 2019 ben .Hogy megsem kerdez senkit .
A Realtek RTD1295 mar elavult es a 4k HDR t nem is tudja jol kiadni ,kezelni .Vagyis elavult .( nem kezeli jol a Max CLL/FALL infoframet )
De nem csak a Zappiti a X9s sem ,meg meg az Apple tv sem .(na ez egy különleges szar ,amit csak azert vesznek mert Apple ,ennel minden apple updatenal valamit ugy elszarnak hogy honapokig nem gyözik javitani a MrMc nel meg az Infusenal .,szoval vicc ) se az Nvidia tv .Sajnos ezeket azert jo tudni .Jelen pillanatban ha olcso kell amlogic s905x2 CoreELEC .
Ha dragabb kell ( nekem ez tetszik) Zidoo Z9s Realtek-RTD1296 .Most en is rendeltem .Itt pontosan leirja melyik es miert es miben jo ?! [link]
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djnice
veterán
válasz donceleger8 #66158 üzenetére
Engem csak az érdekel hogy mi vitt rá ezek közül, hogy a Zappiti-t válaszd:
- Túlárazott
- 4K HDR-nél hiányzó metaadatok
- Instabil rendszer
- Nem létező MagicPixel
- 23.978-on lejátszott 23.976 (8.43 percenként ismétlődő képkocka) -
junkpod
veterán
válasz donceleger8 #66171 üzenetére
Mikor a férjét rajtakapja a feleség, erre a férj:
- Drágám, most nekem hiszel vagy a szemednek?Nem az itteni állítások voltak valótlanok, hanem a te igényeid voltak tulzoan leírva.
Maradjunk annyiban, hogy a te igenyeidet maradéktalanul kielégíti, használd boldogan.Box's don't touch!
-
djnice
veterán
válasz donceleger8 #66171 üzenetére
Attól hogy te nem veszed észre ezeket a hibákat, még ott vannak. Senki sem állított valótlant.
A realtek felkonvertálása alapból jó, nem a "magicpixel"-en múlik, amúgy a nem létezésére itt egy bizonyíték is képekkel: [link]
A megjelenítőd lehet hogy nem használja ezeket a HDR metaadatokat, de attól még a lejátszó nem küldi ki és van ahol ez gondot okozhat.
Az framerate különbség szintén bizonyított, HDFury Vertex-el ellenőrizve lásd csatolt pdf: [link]
Ennyit az alaptalanságról.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest