Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
dgyuri0123 #39028 üzenetére
Köszi szépen!
Viszont én a WD TV mellé nem Streaming-et, hanem Play-t vettem kb. egy éve. Az a legalapabb, legolcsóbb WD lejátszó, arra való, amire nekem kell. A képminősége tökéletes, egyedül a DTS dekóder lenne jó benne.
Tehát lehet, hogy fölösleges variálnom és maradok ennél, hátha találok még valahol, csak azért érdeklődtem, hogy a többi márkánál mi a helyzet az olcsóbb modellekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4GEN MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest