Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Valahogy ezektől a válaszoktól féltem.
Félre ne érts, köszönöm a segítséget. Valahogy nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem igazán van olyan cucc, ami tudja egyben a felsoroltakat, bár nem teljesen értem miért... sztem nincs benne semmi egyedi, na mindegy.
Valódi 5.1... A kanapé mögött, gyakorlatilag közvetlenül a szélei mögé tudnám tenni ( magasság stimmel), de azt túl közelnek érzem. Szélre neccesebben tudnám a kábelezést megoldani, plusz az egyik oldalon lehet nem is nagyon tudnám hovy tenni, mert széles teraszajtó van... A (valódi) hangprojektorokban azért bízom, hogy tudnak valamit visszaadni az 5.1-ből. Igyekszem majd meghallgatni persze, az majd úgyis eldönti, hogy elegendő e az igényeimnek vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Sorozatok
- Politika
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest