- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
neduddki #2534 üzenetére
Volt JVC DR-MH300-asom is és tud újrakódolás nélkül szerkeszteni ez biztos, csak VR módban kell lementeni lemezre. Sony-nál és Pionál úgyszintén megy. Elég sok írót teszteltem már, ez nem üres beszéd, összehasonlítottam ugyanazon videók képkockáit tömörítés után, teszteltem a beépített TBC-k működését időalap hibás VHS kazival stb.
Pana, Pio TBC-je elég jó, a Sony-é (régieké) és a JVC-é szinte nem csinál semmit.
Régebbi Sonykban csak fél óránként lehetett állítani a felvételi időt, ez elég szar volt.
Volt Panaból is jó széria pl ES20 amiben már LSI chipkészlet volt, de ahol a saját fejlesztésük van az katasztrófa, és itt a tömörítés minőségéről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Revolut
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest