- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
neduddki #1499 üzenetére
De a 65 másfélszer ennyi és ninsc szükségem 250gb hdd-re, illetve a hdaviról meg nemtom egyelőre, h micsoda (hallottam már valami hddvd-ről, de nem hiszem, hogy túl elterjedt lenne, mert még nem láttam semmit ilyen formátumban).
''de ahirek szeitn a 160-es is wd...''
Western Digital? Itt jónak számít ez a márka?
Elnézek majd a Ferenc körútra is
Hihetetlen amúgy, hogy lassan 3 éve olvasom az írásaid, de még mindig többször el kell egymás után olvasnom, hogy értelmezni tudjam. Egyelőre nem zavart, mert csak egyszerűbb témákban (offtopic, etc) olvastalak, de most meggyűlik a bajom veled -
neduddki
nagyúr
válasz
Mosqu!to #1498 üzenetére
hi!
Egyellre mindeki a 65-re szorit, ami a hdavi es a 160vs250 kiveve ugyan az vegul is nalam a hdavinek nicns jelntosege, a 250-se annyir alenyeg megis ahagyaomanyo tkreben /2*60/ en si varo a 65-re:- )))
eh55-st lattam jaccotma is vel kicsit, lasd -2 sajan nem vot nalam divx hogy mit szoll hozza, de ahirek szeitn a 160-es is wd... amugy ferenc korutra bebiciklizel egy lemezzel em sktak nemet mondani probara:- )))
udv
neduddki -
Mosqu!to
addikt
Több felé utánaérdeklődtem, és azt hallottam (nem tudom mennyire megbízható forrásból), hogy a Panasonic DMR-EH55 nem rossz darab. Találkozott már vki ezzel? Vélemény?
Mellesleg tudom, hogy egy fórumon vagyko, és illik visszaolvasni, de sajna ninsc időm egybefüggően 1500 hsz-t végigolvasnom, szétszabdalva meg elfelejtem, amit azelött olvastam
Szóval ha ez a lejátszó mégsem lenne az igazi, akkor változatlanul érdeklődnék merevlemezes divx-et is játszó asztali dvd iránt max 100e-ig, és eszembe jutott még az is, hogy felirat kezelés nem ártana (.sub, .srt), bár ezeket nem tudom mennyire szokták tudni? -
B.attila
tag
SONY 1010 ÉS PIONEEER - DV-668AV
ezekröl valami összehasonlitás a PANA-val??? -
neduddki
nagyúr
válasz
B.attila #1495 üzenetére
Hi!
Leso korben egy reduced menut ersz el, amiben hejejt foglal a dubung is, ami high speed, ha trukkozni kaarsz akkor kell mejejbre maszni /mas kerdes, hoyg eddig 1* irtam nem high speed-vel:- )))/ ha ki karod venni amegiert lemesz lezaras nelkul akko rmindi ghisztizik...
mindeneli hasnaltra valszeg egszerubb lesz az egesz...
ujdonsag, ha beleteszel egy lemeszt, vagy sd-t akkor automatikuasan altvalt
komojebb bell pl. tyuninyg meg egyebek asem oda 3 lepes van /hajol tevedek/, de sajnso tul hamar elzavartak az eh55 elol mikro mar a csavarahuzt is kiszedtem azsebembol:- ))) /pedig csak aruzsom kerestem:- )))/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
B.attila #1493 üzenetére
HI!
Mer tmindenki remenykedi k benen hoyg vegre megszunnek a virnyo balhek, meg stbilabb lesz az fw is /hozza a e-sek stabilitasat/.
Amugy a kiallitason a 65-hjoz nem nagyon lehett odafeni, mert O volt a 9-es szeri aplamak demopeldanyara kotve.. de az 55-t merragcsaltuk, sajnos tulsok egyszeruisitesen is ataestt a menuje /asszonyak szerencse:- )))/ ha vmi komojabbat karsz akor bel kell mejjr emaszni..
udv
neduddki -
B.attila
tag
Az eggyik kiszemelt az nálam is az EH65 (aproneten már fellelhetö 130-140 körül)
de ha még be sem jött miböl gondolod hogy annyira jo???
gondolkodom még SONY 1010 ÉS PIONEEER - DV-668AV
tipuson
Sony-m kissebb már volt 710-es PIONEER- DVR-433 is találkoztam többször
Söt Philips DVDR 9000 is tanyázott már pár hetet nálam
de Panát csak üzletben láttam nincs különösebb tapasztalatom
tehát valami megfoghatobb érv kellene melette mert az ára és a paraméterei jok
de csak lakva ismeri meg az ember az elektronikus cuccait komolyabban
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
mr_ricsi #1489 üzenetére
HI!
PAnahoz annyit,
1. hogy a eh60 leal a felvetelle hanem erzekel jelet... /hangyahaborura kb~10sec utan megall, nelam gyurt(!!!!) szalgro makoltak at es aszt az nem is birtam:- )))/
2. rec gomb nyomogatasavl beallithatod a kikapcsolasat..
Nked mijj hatfejed van???
udv
neduddki
p.s. -
B.attila
tag
csá
szerintettek 150-170 K magasságában melyik a legjobb készülék
12BIT + HDMI szükséges a menü rendszer ne egy elvarázsolt kastély legyen
( az asszonynak is tudnia kell kezelni)
elöre is köszi a tanácsokat
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
válasz
^Bundi^ #1482 üzenetére
''ha már kiad az ember 70K -t inkább kiad 100 at olyanra ami aztán tényleg remek''
100-ért a remekségtől még messze van.
De:
A Panával a régi családi VHS felvételeket is szoktam DVD-re másolni (2óra/DVD).
Összedugom a 6fejessel, elindítom a felvételt, majd a lejátszást, aztán elmegyek dolgomra. 4óra sok perc múlva visszatekergek, leállítom a felvételt. Aztán a Panával lenyisszentem felvétel elejéről a felesleget, majd a végéről, valahol középtájon jelenet végénél elnyisszantom, majd 2 DVD-re kimásolom 4x-es sebességgel (de akár 8x-osan is tehetném), és fél óra múlva kész a 2db lemez.
Ugyanez Yamada-Yakumóval:
Összedugom a 6fejessel, elindítom a felvételt, majd a lejátszást, aztán elmegyek dolgomra. 4óra sok perc múlva visszatekergek. Ennél van OTR, tehát 4,5óra múlva a felvétel automatikusan megállt. Megformázok legalább 4db* újraírható DVD-t, majd a felvételt átmásolom. (2x-es sebességgel megy, nem választható). Lesz 3 lemezem, amelyeken 2óra + 2óra + a maradék pár perc anyag foglal helyet. Ezeket berakom a PC-m DVD-meghajtójába, és egy progi segítségével kirippelem belőlük az MPEG2 videókat. Ezeket a PC-n egyesítem, majd az elejükről-végükről a felesleget levágom, középen elnyisszantom, és a HDD-re mentem. A 2 fájt megnyitom egy DVD author progival, ami lemezenként ~20-20 perc alatt megcsinálja a két DVD-t. Ezután már csak lemezre kell írni őket, és ugyanúgy megvan a 2 lemezem, mint a Pana esetében.
*Azért kell 3 helyett minimum 4 formázott lemez, mert ha valamelyikkel menet közben gondja akad, akkor elölről lehet kezdeni a teljes 4 órás anyag lemezre másolását, ugyanis másolás közben a formázatlan lemezt nem tudja használatra alkalmas állapotba hozni.
A Pana elvett az életemből cirka fél órát, míg a nonamek azzal szivatnak, hogy 5-10-20 percenként újra és újra vissza kell jönnöm, és vagy a játékossal vagy a számítógéppel pár percig valamit tevékenykedni. És mindezt 3-4 óraán keresztül.
aztán beszélhetünk arról, hogy a noname tulaj pl. a HBO kódolatlan hétvégét felveszi, és az csakmiután végignézte a 2 és fél napot, egyben törölheti az egészet, vagy nekilát Timert programozni, de akkor 2-2 perc ''lyukat'' kell hagynia 2 felvétel között. És mindig a ''kedvenc'' műsor szokott elcsúszni... -
Mr. XXL
tag
Hi!
Mar regota torom a fejem asztali iro vetelen, igazabol eddig csak olvasgattam
a forumokat (talan nem kellett volna, hisz mindnek van valami hibaja)
Igazabol a VB meccseit felvennem, de nem hinnem, hogy mindet, vannak
altalam kifejezetten ruhellt csapatok, azokra annyira nem vagyok kivancsi.
Plusz vagy egy-ket sorozat, amit felvennek, ilyen a Hallmarkon idoszakosan
futo Kisvarosi Gyilkossagok pl. (de hetente max 3-4 adast).
Arban viszont feleslegesnek tartom erre a celra egy igazi jo (100+ E) hdd-s felvevo
beszerzeset. Ami erdekelne: megfelel-e erre a celra pl a pana es-15 [ramot meg
nem olvas az irom, azt is kell akkor frissiteni], vagy erre a celra egy ilyen 80Gb-os
yakumo csoda jo. Szerkesztgetni jol lehet gepen is, ujrakodol, ez nem akkora baj,
de ugyanakkor a 2 versenyzo nagyjabol egy arban van (plane ha hozzaveszem meg
a ram es az uj dvdiro arat is). [dv-in azert kene, bena csaladi videokhoz]
Meg egy kerdes: mennyire baj az, ha egy olvaso mono? Itt upc adas van, tobbnyire
kelloen silany, de pl. az emlitett Kisvarosi gyilkoknal a stereo video 2 jelet kap
egyszerre, jobb: angol, bal: magyar, stereo: mind2...
Üdv:
XXL
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Hi,
Asztali merevlemezes dvd írót szeretnék vásárolni, de sajnos kunsztom sincs a témához, eddig még csak pc-s dvd-m volt. Méret igazán nem számít (bár fogalmam sincs, hogyan tömörítenek ezek, tehát ha 4,5 gigára 2 óra rámegy, akkor az úgy jó), 80-100Gb-ossal már megelégszem. Ezen kívül kritérium még, hogy olvasson +os és -os R-t RW-t, játsszon DivX-et, meg a szokásos videóformákat. Az ára legyen 100e alatt, minél olcsóbb, annál jobb. Igazából fogalmam sincs, hogy minek kell még ezeknek megfelelnie, szóval ha lehet még valamivel szűkíteni a kört, nyugodtan írjatok.
Előre is köszi a válaszokat! -
mr_ricsi
veterán
Szerdától a tesóban akciós EH55 lesz 110-ért. (160GB)
-
neduddki
nagyúr
válasz
^Bundi^ #1482 üzenetére
HI!
Ahogy nezem a nagy jharmas jvc-pan-tosi /a pajo az uj szerit bebujta ugy tunik nem tett jot a kinai gyartas:- ((( nem minth a apana-k a szlovak jott tene:- ((( amugy az edittel mar votlka bajai az elozok pajok is tutajok szerint/
- jvc nincs tok, tosi nincs + samu virnyo, pana doglo virnyok/samu.maxtor/ , panacsip
udv
neduddki
mod: ugy kerdezd normalis editalsi lehetoseg!!!
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
^Bundi^ #1480 üzenetére
HI!
Javallom a #1478-asbol az idezetet:
''Kár, hogy nem nézted: ''szolgáltatását'' és menüjét tekintve megegyezik a Yamadával. (Az meg tán nem sokat számít, hogy más a burkolat, más márkájú a vinyó és a dvddrive.)
Editálási funkció ebben sincs, felveszed, nevet adsz neki, megnézed, letörlöd. Erre való.''
aszem nem kell eszt tovabb ragozni, attol tartok az itt megferdulom emberek nagy reszenek ez isgy nagyon-nagyon keves:- ((( /tusom tudomaz ar... de hat szerencsere ezen akonyeken tan mar a minsoseg si szamit nerm csak az ar.../
udv
neduddki
p.s. ja es hogy korabbi kerdesedre valaoszva a ya az nagon ugy tunik eg teszta:- ((( -
-
^Bundi^
őstag
-
mr_ricsi
veterán
válasz
neduddki #1463 üzenetére
''Ha lejar a kozbesz es remlamokra vaygom majd elolvasom:- )))''
Kár, hogy nem nézted: ''szolgáltatását'' és menüjét tekintve megegyezik a Yamadával. (Az meg tán nem sokat számít, hogy más a burkolat, más márkájú a vinyó és a dvddrive.)
Editálási funkció ebben sincs, felveszed, nevet adsz neki, megnézed, letörlöd. Erre való. -
tothbe
addikt
válasz
neduddki #1475 üzenetére
Nem, nyugodtan aludt itt benn a melóhelyen a bezért fiókban. Reggel már kérte is a reggelit, mire beértem. Kb. 5-fél6-ig terveztem max. bennmaradni, lévén, hogy péntek van és még rohangálnom is kell vásárolni.
amúgy nálam a hátsó venti hangja kezd nagyon hangosodni, azzal mit kezdjek? Fujjam ki azt kész? vagy vigyem vissza, vagy hozol egyet helyette nekem? -
neduddki
nagyúr
HI!
Nem sirt fel az eccaka???:- )))
meddgi vagy ma benn???
udv
neduddki
mod: lorcsi : olvass vissza prolongalt aitt gye tagtarcs, de mikor a lenyegre tertunk volna eltunt:- (((( amugy van egy eladso totyikja is, de erdemi kerdeseket nagyon kihagya:- ((( /nakekrbol hozna es latlanul adna tovabbb..../
Pribi: sok fel eerdek shagot hallotam, a legleso virnyo nagyon hangos volt szik-ben, majd a fel la csukas is erdeks volt:- ((( a amsodik tejjesen mas volt ahhoz kepest csendes, es aharmasik is, de ujabban a szik ananl is hangosodik:- ((( meg egyere hangosabb a fel le kapcs...
[Szerkesztve] -
jeffo
tag
válasz
neduddki #1466 üzenetére
Nálam a T-Kábel csinál olyat, hogy egyes csatornáknál elmegy néha egy másodpercre a hang, úgy vettem észre, azon csatornáknál, amelyek műholdról jönnek (pl. Viasat 3, Cool TV). (Egyéb csatornáknál is van hanghiba, pl. az m2-n pattogás, a hírTV-n meg recseg a hang.)
Más is tapasztalt ilyet? Mert ha hamarosan megjön a dvd felvevő (jövő hét elejére ígérték biztosra a Pana ES35V-t, sajna még mindig nem érkezett meg ez a 2006-os modell), akkor így nagyon gáz lesz felvenni és megtartani ezt-azt, pl. kedvenc sorozatom közben is gyakran van ilyen hangkiesés a Viasat 3-on. Gondolkoztam, hogy be kéne telefonálni a T-Kábel ügyfélszolgálatra...
Talán megcsinálnák pár héten belül, és akkor a sorozat ismétlését (mert elvileg fogja valamikor újra adni a Viasat 3, ahogy sok sorozattal teszi) fel fogom tudni venni rendesen, meg amúgy is kimaradtak részek, pl. hétfőn egész nap nem volt kábeltv valami erősítő meghibásodás miatt, pár héttel ezelőtt meg valahol kábel szakadt el... Máshol is ilyen szar a T-Kábel? -
Pribi
senior tag
Csak még egy kérdés a Hdd-vel kapcsolatban. A csere előtt fura hangok nem jöttek ki a szerkezetből? Mondjuk nálam akkor van érdekes hangja ha egyszerre felveszek, és lejátszom. Mondjuk olyankor még érthető is lenne, deén úgy emlékszem, hogy a kezdet kezdetén még nem volt akkor se ilyen hangja.
Köszi: Pribi -
lorcsi
veterán
Ezzel vannak tapasztalatai vkinek?
[link]
ez a yakumo nekem eléggé ismeretlen -
Pribi
senior tag
válasz
neduddki #1463 üzenetére
Hali!
Irtad régebben , hogy a Pana 50-esedben többször cseréltek HDD-t. Az lenne a kérdésem, hogy mi volt a jelenség ami miatt ki kellett cserélni. Nekem mostanában elkezdte azt játszani, hogy bekockázza időnként a felvételt. Olyan mintha szétesne a tömörítés. Nem tudom ez utalhat e HDD hibára.
Köszi: Pribi -
tothbe
addikt
-
mr_ricsi
veterán
Yamada 9300HX magyar kezelési:
[link]
(10 pszichiáter közül 9 ezt ajánlja!) -
neduddki
nagyúr
HI!
NA nem gyun erre arra semmi akkor du megyek fleed: - )))
udv
neduddki
mod: mr_ricsi : oszt me nem, hatha viszaternek szip almaid:- )))
jvc300 nincs a bemutoteremben, de ma erkezik:- ((( es a jvc-nel tagagyak hogy tudnak a drive-ot benne /es hogy a hasznnalati utmutatomiert titkos??? vmi vacak jogizke:- (((/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Meg a becsi rendelesi hejejen sincs eh65 ez ma reggeli info:- ((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
hat a dovecnur mwerges lenni inkabb ne annyira /vagy kicsi a 80G???:- )))/ amugy kozbesz zaras van azert vagyopk sokat:- )))/ holnap de. megprobalok bejutni mielott megyek a vialg vegere...
udv
neduddki
p.s. mr_ricsi: elkelzelheto, megis jobbnak mondfak a 32-est mint a 34-est... nem akarod yakumos kollegat kiffagtni a cucrol??? nekm nem valszolgat:- ))) -
mr_ricsi
veterán
válasz
neduddki #1447 üzenetére
Visszanéztem az mpeg4-players-info-ra, a Yamadám topicjába.
Ott dühből leírtam mindent, és azt hittem, az országban több ilyen kacatot nem vesz senki.
De nem: olyan sz@rt még nem gyártottak, amit meg ne vennének, ha olcsó.
Olvasgattam a hsz-okat, és a hajam kezdett meredezni.
Persze, mindenki az írta, hogy ennyi pénzért ez jó, hogy legalább ennyit tud, meg amire használja arra pont elég, de érdekes módon úgy várják az újabb firnwareeket, mint keresztfiam a karácsonyt.
(és a hülyéi: mindegyik a nicam nélküli német firmet süti be a nicam-os angol helyett, mert fogalmuk sincs, mi az.)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
neduddki #1448 üzenetére
''Allitolag az alkatrezek egy bizonyos koret ocsobra csereltek benne... eladasi megfontolasokbol:''
Mivel szolgáltatásilag és technikai adatilag telesen egyforma a 2, legfeljebb a frizbi tekerőt és/vagy a vinnyogót cséndzselhették olcsóbbra. (a HDDt eleve kellett is cserélni, mert 80->160)
De én ebben nem hiszek. A 32-es akkora siker lett smájlilandben, hogy nem is nagyon jutott az EUba, vagy a nagy lavór túloldalára. Az árakat is úgy állapították meg, hogy az EU-ban majdnem dupláját kérték a japcsi árnak.
A 34-esnél -szvsz- csak annyi történt, hogy az árcimkét közelítették a realitáshoz. -
tothbe
addikt
neduddki, nagyon elvesztél! Töröljem az a cihot?
-
neduddki
nagyúr
válasz
mr_ricsi #1413 üzenetére
HI!
Allitolag az alkatrezek egy bizonyos koret ocsobra csereltek benne... eladasi megfontolasokbol:- (((
udv
neduddki
p.s. na elkedtem az olvasast:- )))
mod: mr_ricsi #1416: aze ne feljecs el hogy az pan mpeg2 csipje a leggyengebb minosegileg a piacon a fellehetok kozul /ebben aszem nem nagyon va vita:- (((/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Nezzetek csak feltnatma aspanyolviaszt: [link]
ihu ma aszem ertheto a dolog:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Juhejj le atotyik!!! nagyon teccik cska igy tovabb, ha le iodm belolvasok:- )))
DE: fvasarnap este felvenne nekem vki fr-be a cihot??? mert megkertek ra, de az enyem akkro amar masra van belove, mehet ramra is, ha kell akkor adok lemeszt... tokl tok nelkul:- )) /rtehat naffalusika elionyben/ koszi elor eis:- )))
udv
neduddki -
joey7
őstag
ha így van akkor megkövetem a fickót,azt hittem bengaboy...
monnyuk furcsállnám ha gagyi lenne mert a JVC cuccok azért eléggé jók.pl. nekem van egy 6 éves házimozierőlködőm ami kifogástalan(anno csúcsmodell volt), a videjóm is JVC,szal jók lehetnek azok,csak a sok szuperfunkci nekem kicsit parasztvakításnak tűnik. -
Tangerine
senior tag
Nem. Én úgy tudom, hogy az előző széria a M10 (no vincsi), MH20 (80 GB), MH30 (160 GB), és MH50 (250 GB)
Az újabb M100(no vincsi), MH200 (160 GB), MH300 (160 GB).
Nekem MH 20-as van LG író, és Seagate vincsi van benne, de úgy vettem észre, hogy mindegy milyen vincsi van benne, ment Samsunggal is.
Az MH30 és MH50-ben állítólag Maxtor. -
erdoke
titán
-
joey7
őstag
válasz
mr_ricsi #1414 üzenetére
nah,megszületett a döntés,mitöbb a cucc is megvan! visszakanyarodtam oda ahonnan elindultam; vettem egy Samsungot.
annyit agyalgattam,míg végülis arra jutottam,h nem fektetek be annyi zsét a buliba,kipróbálom a nálam jól bevált márkát.eddig ami Samsungom volt mind király volt.
ma éjszaka dvdírás lesz! -
Vertigo
aktív tag
válasz
mr_ricsi #1415 üzenetére
Az addig OK, de a Yamada nem szamit ''normalis doboz'' -nak, illetve mar dvd felvevo temaban nalam az lg sem (sem a samu)... Szoval ha lesz valami pio, pana, jvc fele cirrus chipes cucc, arra leszek majd kiwi (OK, a pana az maganak gyart chipsetet, igy az akkor kihuzva...)
-
mr_ricsi
veterán
''realtime picit gáz,de ha a minőség frankó akkor megéri.gondolok itt arra,h képjavító,zajcsökkentő,etc, csinál jó dolgot a vhs-ből''
A képjavító-zajcsökkentő csak a bemeneten működik. (Meg lejátszáskor.)
Átkódoláskor már nem javít semmit, viszont cserébe az újratömörítés ront a minőségen, valamint 2 órás videó az 2 óra alatt kerül a lemezre. -
Pio720
csendes tag
A Pio 720-ról még annyit, hogy nagyon strapabíró. Helyszini felvételre használjuk, télen, nyáron ki a studióból, kocsiba, be a kulturházba, aztán visza, jön, megy zötykölődik, de még egyszer sem hagyott cserben.
Az órája pedig beáll a Teletex-es időre magátol. 3 év garanciát adtak rá.
[Szerkesztve] -
joey7
őstag
nekem is Pio asztali van,és tökjó.
a hibákról a fórumokon olvastam, index,hwsw,avx,és ebben a topikban is írtak.
ahogy elnézem minden írónak van ellentábora,van aki erre van aki arra esküszik.már én sem tudom,h végülis mit vegyek; legyen leárazott cucc 60-70k környékén vagy szintén leárazott 100-110 között...az bizti,h hdd-s lesz.
-
joey7
őstag
vajon a Sony, Philips, vinyói milyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Chrome
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest