Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Srácok, a profilokat, hogy lehet manuálisan váltani? Mert nekem csak szerkesztené őket. Vagy rendeljem alkalmazáshoz és úgy néztem akkor úgy vált át rögtön.
-
-
-
válasz
hegedus001
üzenetére
Egyre jobb a gép. Egyedül ezt a Dolby Atmost vagy DTSt nem tudom működésre bírni, de majd megoldódik.
Azon kívül minden patika 
-
-
Sziasztok!
Akkor egy jó fél nap gépnyúzás után szeretnék nyilatkozni.
Először is, minden stabilan és rendeltetés-szerűen működik.
A billentyűzetet még szoknom kell a "csík" enter miatt, de ez legyen a legnagyobb gond.
A Windows installálásnál gondot okozhat sok-mindenkinek, hogy sem a wifit, sem a tapipadot nem látja.
De a wifi mobilnettel USBn, vagy vezetékessel megoldható. A tapipad pedig vagy addig billentyűzettel és vagy külső egérrel természetesen.
Jó sok frissítést felrak a gép BIOS és egyebek, és a myasus és az armoury crate is persze.Használat közben.
Tisztázzuk a dolgokat. Több mint 2 óra online videózás alatt Standard GPU és performance hűtésmódban meg sem mukkant a gép és stabil 55 fok a proci. Ha átrakjuk ECO ra és silentre akkor zéró néma lesz a gép, természetesen hálózati áramról használva, nem aksiról. Aksiról pláne néma.
A MUX kapcsoló kiválóan működik, de ahhoz újra kell indítani a rendszert. Nem baj.
Játék alatt "tankos" semmi hibát nem tapasztaltam. Egyáltalán nem volt hangos, pedig turbó hűtés és Diszkrét GPU módban ment.
A billentyűzet világításának három módja van, nekem folyamatosan világít a villogás részét hülyeségnek tartom. Három fokozatban állítható a fényerő.A rendszer sebessége nyilván kiváló számomra. Nem is foglalkoznék vele többet.
Jöjjön a kijelző.
Pozitívuma a jó fényer, ilyenkor este asztali lámpa mellett még harmad fényerőn sincs, ez is sok nekem.
A belátási szögei igen, látható a kép oldalról, de talán fakóbb picit. Nem sokkal de észrevehető, nyilván egy alsó kategóriás IPS panel. De a 144Hz nagyon jól jön
Egy dolog ami negatívum egyelőre, az a hangszórók.
Elég tompán szólnak, de ez a DTS vagy akármi hangjavító program hiánya miatt van. Nem tudom mit kéne csinálni vele.A webkamera egy kalap "kula" többet nem is mondanék róla kb. Fölösleges belerakni.
A gépház kiválóan összerakott, masszív.Első körben telepítésekkel állítgatásokkal nettó 3 órát simán ment aksiról.
Egyelőre még a beállításokat nézegetem az armouryban meg profilt állítani ilyesmi.Köszönöm, nekem eddig bőven tökéletes.
-
Hangzást hol lehet állítani? Mert a Cmedia kontrol panelben semmi sincs.
-
Na vagyok már srácok.
Samsung A13 al készült kép, a kamerája telónak nettó ratyi...
Muteromra rá fogom tukmálni, neki untig jó lesz.Most fejeztem be a telepítgetéseket ilyesmit. Persze még semmi játék ilyesmi...
Csak egymillió frissítés, közbe párom is hazaért, filmezni kellett vele ilyesmi. Na tudjátok.Amúgy indításnál a Win betöltődéskor kiír középre egy D betűt mint Default. az mi a frász lenne? A képernyő beállítások vagy mi?
-
-
Eddig minden ok srácok. A dobozban volt egy kis qr kódos papír hogy honnan kell leszedni az irst drivert, így hamar felment a Windóz is. Most BIOSt meg drivert frissít. Valóban nem látja sem a tapit sem a wifit a telepítő. De billentyűzettel én megoldottam a wifi hianyát meg mobilnet usb megosztással.

-
Hát nekem ma reggel jött meg a gép. Holnap fogom még kibontani is, mert vidékre kellett elrongyolnom. Holnap délután írok.

-
-
-
-
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, elvileg nem is a GLS hanem a posta hozza de ma holnap vagy holnapután... Az lutri... De legalább ez már tuti.
-
-
Na az nem jó hír... Én várom a gépet és reménykedek, bár egyre kevesebb az esély, hogy megjön a héten bár először a vodánál bent azt mondták ááá holnaputánra ott lesz, aztán 2-3 munkanap aztán 3-5 munkanap, most 5 munkanapon belül-nél tartunk, de múlt csütörtök óta még csak fel sem dolgozták a rendelést, az online felület pedig döglött, mert követni sem lehet, hogy hol tart...
-
Mar sok tesztet olvastam jövebdőbeli gépemről. A kijelzőt hozzák fel mindenhol. De egy putri alsó kategórias tn panelhoz képest, nekem ez is megvaltás lesz. Viszont én az alap változatát kapom 12450h val és alap 8gb rammal és sima 3050 el. Viszont bruttó 250 be kerül nekem. Így már azért más a "leanyzó fekvése". Remélem beválik. Most a napokban kell elvileg megkapnom, merr múlt csütörtök rendeltem. De vodáéknál ki tudja hogy őrölnek a malmok. Majd írok a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Futás, futópályák
- Pánik a memóriapiacon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- IRÁNY A KARIFA! Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak igaza volt itt sokmindenkinek elég volt a szemétből.