Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
ne fáradj vele, én már mindent megpróbáltam, ezer fórumot átolvastam, mindent újratelepítettem, aztán 1-2 nap baszakodás után elengedtem a dolgot

-
Vili
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Sosem fogom megérteni a szélsőséges idióta fórum huszárok életfelfogását, miszerint amit megengedhetek magamnak az csak szar lehet.
Elton John mondott hasonlót, némi öniróniával a társasági életével kapcsolatban, de ő nem panel proli kategória..
4db ilyen legolcsóbb vodás tuf gép ment át a kezemen üzembe helyezés miatt és egy most is a polcon van fontolgatom, hogy megtartom... Csak van egy xeonos zbookom ami messze több lehetőséget kínál 2db m.2 1 sata helyével és 4db ram helyével kétségtelen, hogy annak szebb a képe, de még egyszer sem volt hiányérzetem a tufképének a láttán sem.
Nyilván meg lehet ideologizálni a milliós gamer kategóriát, de elkellene fogadni, hogy van aki csak néha szeretne egy kicsit henkölni vagy lövöldözni amúgy meg csak meló és net....
Arra ez miért is nem jó????
Egyébként cikkben számomra értelmezhetetlen, hogy miért nem alkalmas ez a gép egy video megvágására pl. -
z123456z
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A lányom még mindig azt használja, az a kijelző borzalmas. Szerintem idén mélyen a zsebembe kell nyúlnom. Na, sok szerencsét ehhez a masinához.
-
z123456z
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ó, már emlékszem. Pár éve nem egy IdeaPad 3-at nyúztál? Azzal nem voltál túl elégedett, ha jól emlékszem. Ez azért sokkalta jobb, gondolom.
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ugyan közel sem ez a kategória, de egyre jobb vételnek tűnik a szeptemberben vett Asus Zenbook 14 X oled (UM5401QA-L7208W) 212.500 JMF-ért. 90 Hz, Oled, Perfekt bill. Jó üzemidő, a TP baromi király és 16:10 es Képarány.
Sosem volt asusom, nekem nagyon bejött, remélem neked is tetszeni fog és nem csalódsz.
-
subset
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyivel (meg most milyen), de ha bejáratódnak a hangszórók elméletileg javulhat a hangzásuk.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
1 oran keresztul frissit BIOS-t?
-
Ixion77
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ezen a fotón a kijelző extra ratyinak néz ki, masszív glow-val, és pocsék betekintési szöggel. A teszt szerint viszont "Szerencsére a háttérvilágítás egyenletessége viszont nagyon jó, a fénysűrűségi értékek eltérése 10% alatt van mindenhol.", úgyhogy lehet hogy a megtévesztő a fotó.
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Látom kaptál hideget meleget, a géppel kapcsolatban
Reméljük ennyire azért nem vészes, nekem is volt TUF gépem, csak 2 szer volt szervizben, egy Lenovo valóban jobb választás, de ha nagyon olcsón jutottál hozzá, akkor érthető a választás csak a gari lejárta előtt el kell adni
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Mar elmondtuk par honapja is: TUF = szar.
Ha jobb minosegu ASUS gamert akarsz, akkor ROG - csak az nem ez az arkategoria. Csak megint: amennyibe akar a TUF, akar a ROG kerul, annyibol custom gamert veszel jobb specekkel Nemetorszagbol.
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Megerdemled.
Egyszer nem volt eleg szopni a TUF-fal, megint ugyanabba a szarba lepsz? A szar akkor is szar, ha sok a kedvezmenyed ra...
-
Semplar
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Na akkor majd csak megkapod. 👍Ahogy leírtad átverősnek tűnt.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Csak annyit kell észben tartani hogy a TUF megtuffad. A ROG-nál is van spórolás és ez meg annak a bohóc változata amiből mindent is kispórolnak.
-
Semplar
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Menekülj ki belőle még nem késő.
-
Predatorr
őstag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Hasonlót vett haver Karácsonyra. Rendszeres kékhalál, lecserélte egy M1-es Macbook air-re, alig ráfizetéssel (385e helyett 410e), azóta madarakat fogdos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi