Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
ne fáradj vele, én már mindent megpróbáltam, ezer fórumot átolvastam, mindent újratelepítettem, aztán 1-2 nap baszakodás után elengedtem a dolgot

-
MR ME
aktív tag
Az én tapasztalatom az, hogy szerintem semmi gond nincs a TUF gépekkel, nekem fél éve van meg, semmi problémám nem volt vele, belül lényegesen letisztultabb és átgondoltabb mint a Lenovo légion-jai (kedvencem a Pro gépeknél az alaplap alatt elvezetett wifi antenna, dehát biztos nem fért el máshol....), amik számomra amúgy is túl vannak eléggé árazva, a hűtéssel sincs semmi bajon (igaz van alatta kezdetektől fogva egy hűtőpad..), láttam bőven leégett alaplapos Legion-t, nem merném ennyire nyílvánvalóan kinyílvánítani hogy a a Lenovo-nak sokkal jobb a hűtése, cserébe minimum 2Kg-al többet nyomnak, a billentyűzet megvilágítása gyakorlatilag semmit nem ér rajtuk, a kijelzőjük sem egy nagy durranás az én szememmel nézve, tény h ebben a gépben valóban kiritkán aluli, de én monitorral használom úgy is

És az is sokat el tud árulni amikor az egymillás gép a vétel után egy hónappal már nálunk köt ki javításon...összegezve, én nem bántam meg hogy ezt a gépet vettem meg, és nem cserélném le egy Legion-ra, mert annyival nem tud többet, mint amennyivel drágább....
Persze ez csak a saját véleményem

-
MR ME
aktív tag
ha merül a laptop kikapcsolt állapotban, az inkább laphiba mint hogy a windows-é....ha alvó vagy hibernál állapotban van, az más kérdés, de kikapcsolt állapotban a gépnek semmi köze ahhoz hogy milyen oprendszer van rajta, ha vmi leszívja az aksit, akkor ott hardveres gond van....
(A lenovo garanciaszervizében dolgozom, jönnek be hozzánk néha ilyen problémával gépek, nem okoskodni akarok, csak ha ez tartósan fenáll akkor érdemes lenne gariztatnod....) -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, kicsit eltérnék a topiktól, de nem nagyon, csak nekem egy 17-es FX706H-m van, de szerintem ez nem lényeg annyira, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy ha akkuról megy a gép, akkor automatikusan leveszi a processzor teljesítményét olyan színten, hogy kemény 1GHz-re, és akad minden...armoury crate telepítve van, gondolom az kutyulhat bele, de elég idegesítő jelenség, energiagazdálkodásban már feltettem a minimális processzor használatot 100%-ra, de semmi változás....
előre is köszönöm ha tud vki segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest