- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Általában nem az „értéssel” van a probléma, hanem azzal, hogy a 2 kattintással beállítható dolog valamiért csak nem akar megfelelően működni.
Merlin FWrel gondoltam megnézem magamnak ezt a VPN kapcsolatot, ha már úgyis szó van róla itt. Beaktiváltam az első VPN szervert, engedélyeztem a LAN és internet elérést, létrehoztam dedikált felhasználót, exportáltam az .ovpn fájlt, átraktam telóra, telepítettem az OpenVPN APPot, importáltam benne a .ovpn fájlt, átírtam a fix IP-t DDNS címre és megpróbáltam csatlakozni LAN és külső mobilnetes címről is.
LANos próbálkozásnál státusz lapon láttam a csatlakozási kísérleteket, mind sikertelenül, nem jutott el a felhasználói adatok bekéréséig...bár csak gondolom, hogy be kellett volna kérnie és az .ovpn fájllal az nem kerül át, mivel névhez undefined volt írva státusznál
Mobilnetről való próbálkozásnál nem is láttam egyetlen kísérletet sem a státusz lapon mutatva.
Kézzel hozzáadva új kapcsolatot - importálás helyett - már felhasználói adatokat is lehetett beírni, de így sem jött össze a kapcsolat.
Tűzfal scriptbe beszerkesztettem udp-s VPN portcímre engedélyezést, amit a spec beállításoknál írt hozzá a mezőben (emlékezetből nem tudom visszaidézni), ami után újrapróbálkoztam...sikertelenül.
No itt adtam fel és hagytam ezt az egyszerű műveletet a fenébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest