- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem is egy ilyen routerem, amivel idáig minden rendben volt legnagyobb megelégedésemre.
Azonban át akartam térni mobil netre, amihez van egy SIM kártyám, vettem usb modemet, és összeszereltem, ekkor jött a csalódás, a router ha eldobja a netet nem csatlakozik újra (automatán megtenné, de akkor meg rossz az APN beállítása tehát nincs net sem). Megoldás sajnos nincs, a Support egyszerüen hülye, a külföldi pedig nem reagál.... Nyilván ki kéne adniuk egy javítást.Szoval a kérdésem az lenne, melyik ajánlott az alternativ firmwarek közüll? Hátha igy meg tudom oldani a hibát.
Ha jol veszem ki az ASUSWRT-Merlin egy hibajavított többé kevésbé eredeti firmware ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest