- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Az aimesh az Asus-os neve mesh-nek. Az a lényeg, hogy a barangolás az ap-k között le-fel csatlakozás nélkül van, a kapcsolat elvileg nem szakad. Gyakorlatilag egy (normál) ping elveszik általában a tesztek szerint, mikor ap-t vált, de a szoftvert frissítik, és egyre jobb lesz.
Nem minden asus router aimesh képes (384-es fw-vel jött), de ami neked van, az mind olyan.
Merlinben az aimesh nincs benne, mert az aimesh forráskódja zárt (remélem csak egyelőre, bár szerintem nincs sok esélye).
-
ArthurShelby
addikt
Miért merlint, miért nem gyárit (aimesht) használsz?
Egyébként ha megvan a doboza akkor tudod hogy melyik hw verzió van neked. Csak a merlin miatt tudod (ott kiírja a soc frekvenciát), hogy másik E1-es?
Saját tapasztalat:
Használtam anno 2db ac87u-t és az egyik kliens (media bridge) módban volt. A második nagyon jól kapcsolódótt az elsőhöz, viszont ha használatban volt (nagy forgalom), akkor az első router összes antennáját lefoglalta, és a többi wifi kliensnek használhatatlan volt a wifi. (Ergo lehet nálad is azért nem ugyanaz a 2 linksebesség, mert a második alkalommal valami más kliens is kapcsolódott a routerhez)Ha lehet kábellel kösd össze őket (én sem akartam eredetileg, de mára már látom hogy csak így lehet minőségi, gyors wifim.
És te kihagyod az aimesh adta ziccert/lehetőséget is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB (PS4 Slim 500GB)
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest