-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Zsolty20 #17091 üzenetére
Minden "jóságot", amiről azt gondolod, hogy kell, kaocsold ki, QoS, szülői felügyelet, stb. Ha nem segít, akkor gyári visszaállítás és a 0-ról való konfigurálás. Fel kell készülni az ilyenekre. Érdemes mindent lejegyzetelni és ga ilyen történik, akkor gyorsan újra beállítani. Főverzió váltáskor amúgy sem árt. Én nemrég csináltam, 40 oerc alatt újra beállítottam. Minden fontosabb frissítés után készítek egy mentést.
[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
PistiSan
addikt
válasz Zsolty20 #4696 üzenetére
Én is kérdeztem már korábban, kb ugyan ezeket a válaszokat kaptam amiket most te, szerintem át fogok állni OpenWRT-re amikor kijön a hivatalos támogatás hozzá, snapshotokban már ott van, illetve Vargalex is készített már saját buildet, de meg várom a hivatalos támogatást.
Azt nem tudom, hogy OpenWrt alatt mi a helyet a hardveres NAT-al, ha az is működi, akkor nem igazán lesz több kérdésem. -
TeeJay
félisten
válasz Zsolty20 #4696 üzenetére
túl jó router lett ami a 25ezres árával a 70ezres nagytesókat veri
ha még havonta jönne rá fejlesztés és újítás is ki venné meg a többi Asus routert?
ha kevés a funkció ott az openwrtnekem nincs bajom a gyári FW-el egyelőre
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s