Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Zsolty20 #17091 üzenetére
Minden "jóságot", amiről azt gondolod, hogy kell, kaocsold ki, QoS, szülői felügyelet, stb. Ha nem segít, akkor gyári visszaállítás és a 0-ról való konfigurálás. Fel kell készülni az ilyenekre. Érdemes mindent lejegyzetelni és ga ilyen történik, akkor gyorsan újra beállítani. Főverzió váltáskor amúgy sem árt. Én nemrég csináltam, 40 oerc alatt újra beállítottam. Minden fontosabb frissítés után készítek egy mentést.
-
PistiSan
addikt
válasz
Zsolty20 #4696 üzenetére
Én is kérdeztem már korábban, kb ugyan ezeket a válaszokat kaptam amiket most te, szerintem át fogok állni OpenWRT-re amikor kijön a hivatalos támogatás hozzá, snapshotokban már ott van, illetve Vargalex is készített már saját buildet, de meg várom a hivatalos támogatást.
Azt nem tudom, hogy OpenWrt alatt mi a helyet a hardveres NAT-al, ha az is működi, akkor nem igazán lesz több kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest