-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
bigdigit #24850 üzenetére
A mobilos alkalmazásból elérem a routert, tudom állítgatni, pedig biztosan nincs engedélyezve a wan access. Csekkoltam, mielött beírtam az előző kommentem. Az app össze van kapcsolva a routerrel, szóval egyszer biztosan kellett engedélyezni valamit.
MaCS_70:
Ha jól működött volna a routerben beállítható WG, most nem Tailscale-t használnék.
Mint írtam, lehet én nem jártam utána a problémának eléggé.[ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
válasz
bigdigit #24850 üzenetére
A Tailscale és a többi site2site VPN esetén LAN elérésed van, mert a VPN kliens route-ol a helyi hálózatra. Ilyenkor a biztonságot a VPN végpont-végpont titkosítása adja nem a htttps kapcsolat. Nincs is külső hozzáférés (ha nem állítasz be), olyan mintha a helyi hálón lennél. Persze kell harmadik fél aki biztosítja a kliensek összekötését, mert nincs saját szerver. Én két éve használom a Tailscale-t, egyetlen röccenő nem volt. Ha az Asus appról el akarom érni a routert, csak átbillentem a Tailscale app kapcsolóját, megcsinálom amit kell, majd kikapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Assetto Corsa EVO
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Szólánc.
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!