Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Pár éve már elégedetten használok egy Asus RT-AC66U B1 routert, viszont a hatótávolságán jó lenne javítani (távolabbi szobában már elég gyenge a jel, illetve udvaron is csak 2-3 méterig lehet használni). Jelenleg az előszobában van, egy cipősszekrény alsó polcán, szóval abszolút nem ideális helyen! :-( Sajnos áthelyezni nem nagyon tudom, így arra gondoltam, hogy tennék rá nagyobb antennát, amit akár ki is tudnék vezetni a cipősszekrény fölé 2-2,5 méter magasságban. Ez működhet? Ha igen, akkor konkrétan milyen antennát ajánlanátok? Más ötletekre is nyitott vagyok, de a táp + UTP kábel elhelyezkedése miatt a router áthelyezése nem opció...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest