- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireball7400
tag
Igazából úgy mondanám félig zártan.A ház mellé van téve az oldallap hagyva egy kis rést.Sajnos az északi és déli híd nálam is elég forró fejű.Bizonyos szinten befolyásoló lehet hőmérséklet szempontjából a procira tekintve.Megoldásként zalman thermaltake hűtői jöhetnek szóba chipsetre,vagy rackventi
.Alaplapra milyen hőmérsékletet ír?
-
fireball7400
tag
Szerintem nézd meg azt a hűtőt hogy jól fekszik-e fel a procin.Pasztázással ne sprórolj.Nekem lényegében ugyanez a konfig lap proci tekintetében.Most hogy a szobába egy kicsit jobban be van fűtve 42-43 fok alapból amúgy 39.Terhelve 53-54 fok.Hozzáteszem az összes venti silent módban megy.Használtam már 4.5ghz-en is és nem főtt le.A prescott melegszik de azért nem ennyire
Túlzásba ne essünk.
-
VIC20
őstag
Hát, úgy tudom, hogy telepítéskor floppin kell beadagolni neki a sata-vezérlőt, különben nem megy fel a windows.
Vagy: ha jól emlékszem, valaki felvetette, hogy a biosban be lehet állítani, hogy egyszerű IDE-ként lássa a vinyót, aztán amikor már feltelepült, akkor felteszed CS-ről a vezérlőt és csak utána állítod vissza ACHI-re. Így megúszható a floppizás, ami előnyös (főleg ha nincs is már floppimeghajtód). -
Core2duo6600
veterán
menj be a services be, ahol látod, hogy milyen szolgáltatások vannak, nem a taskmanagerre gondoltam
és állitsd be neki, hogy ne csináljon semmi hibát, a régi gépemen az xp szivatott ezzel, miutan beállítottam, nem volt semmi hibauzenet, és a stabilitással sem volt gond, nem tuodm, hogy miért adta ki, nem értettem -
-
Foglalt név
addikt
-
Ha a ház USB-jének a különálló kis érintkezője rá van dugva az alaplapra, húzd le! Nekem akkor csinálta ezt a csak ventillátoros felpörgést. Amúgy meg, ha memóriahiba van és úgy frissítetted a BIOS-t, hát attól már sok jót ne várj... egyébként én használtam 667-es Samsung RAMmal és kezelte simán.
Vagy a procival van baja, akkor meg le kéne szedned a legújabb BIOS-t és azt felrakatni vele. Igazából a legújabb BIOS így se úgy se árt, mert javítja a memória kompatibilitást meg az optikai meghajtókét is meg még ezt-azt.
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest