- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Hölgyek / Urak!
Remélem tudtok segíteni nekem.
Volna egy Asus Rog Strix Scar 2 Gamer notim, és egy olyan problémám lenne, hogy amikor rácsatlakoztatom mini display porton a Samsung C49HG90 monitorom, akkor automatikusan letiltja az Intel integrált vga-t a laptopban. Eddig nem is lenne baj, mert ott az RTX 2070 8Gb ugye, viszont ha eljövök munkába, bekapcsolom a gépet, nem tudom se a fényerőt, se semmit szabályozni. Ilyenkor mindig le kell vennem a tiltás eszközkezelőbe az intel integrált vga-ról, és újra indítani a laptopot, hogy normálisan menjen minden.Tény, csak 2perc az egész művelet, de elég bosszantó tud lenni.
Van esetleg arra valami megoldás, hogy amint lehúzom a minidisplay porton levő monitorom, feloldja az intel vga-t ?Jobb lenne ha automatikusan menne az egész: )Másnál is volt már hasonló probléma?
Köszönöm a segítésget előre is.
-
Genius007
őstag
Sziasztok!
Lehet hozzájutok egy Asus notihoz!
Elméletileg lejárt a garancia (14hónapos) de én úgy tudom 2év nemzetközi asus garancia van rá!
Sorozat száma megvan, de nem találtam az asus honlapon semmi ilyesmit, ahol lehetne ellenőrizni a gart .. (Úgy tudom sorozatszám alapján is lehet)!
Fuji notimnál bezzeg egyből megvolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged